ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Μπράβο σας..."

Πρέλεβιτς: "Μπράβο σας..."

Διαβάστε λεπτομέρειες για την ομιλία του Μπάνε Πρέλεβιτς στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας μπασκετ του ΠΑΟΚ που έγινε το Σάββατο.

Αποχαιρετιστήριο γεύμα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έγινε το Σάββατο, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να μοιράζει μπράβο και να τονίζει πως η πορεία είναι αποτέλεσμα και της προσπάθειας που έγινε από τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που συνόδευαν την πορεία της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, υπήρχαν και στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς όλα τα μέλη της ομάδας. Το εξαιρετικό και πάνω από όλα οικογενειακό κλίμα, χαρακτήρισε και το σημερινό γεύμα της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στον Πολυχώρο ΠΑΡΚΟ στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Ήταν η τελευταία συνάντηση όλων των μελών της ομάδας (αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης) για την φετινής σεζόν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς στην σύντομη ομιλία του, μεταξύ άλλων είπε… "θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια που κάνατε όλη τη χρονιά. Κάναμε ένα βήμα μπροστά και πραγματικά είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το κλίμα που μας χαρακτήριζε όλη την χρονιά το βλέπω και σήμερα.

Είναι κάτι πολύ σημαντικό και μπράβο σας". Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε ιδιαίτερη μνεία προς το προπονητικό επιτελείο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Φτάσαμε μέχρι εδώ και εξαιτίας του προπονητικού επιτελείου. Πρέπει να πούμε κάτι παραπάνω για τον προπονητή μας, για την προσπάθεια που έγινε με τους συνεργάτες του, για το γεγονός ότι δούλεψαν με συνθήκες δύσκολες και σε αυτούς οφείλονται πολλά από αυτά που πετύχαμε φέτος και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Στο γεύμα συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, ο Νίκος Σταυρόπουλος με τον Τέλη Ζουρνατσίδη και μέλη της διοίκησης (ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο σύμβουλος Άρις Καρακούσης).

Το κλίμα ήταν συγκινητικό και πάλι κατά την αποχώρηση της ομάδας, κυρίως όταν όλοι αποχαιρέτισαν τον Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος την Δευτέρα αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στο Flint του Michigan.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον κ. Τάσο Κασίδη και όλο το προσωπικό του Πολυχώρου ΠΑΡΚΟ στην Ποτίδαια Χαλκιδικής που φιλοξένησε την ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και μέσα από την συμμετοχή στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα "Οι 300 του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ