ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Δεν υπάρχει διαπραγματευτική δύναμη"

Πρέλεβιτς: "Δεν υπάρχει διαπραγματευτική δύναμη"
INTIME SPORTS

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για τα τηλεοπτικά και στάθηκε στο γεγονός πως δίχως τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν διαπραγματευτική δύναμη. Τι είπε για Κοντομηνά και Σαββίδη.

Για τους Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Κοντομηνά το θέμα της απουσίας του κόσμου από το "Παλατάκι" καθώς και το ζήτημα των τηλεοπτικών μίλησε στον Libero ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το τι δώρο θα ήθελε για τα σημερινά (19/12) γενέθλιά του: " Για μένα τίποτα, για τον ΠΑΟΚ ιδιοκτήτη... Ο κ. Κοντομηνάς είναι χορηγός και έχει βοηθήσει πολύ και ο κ. Σαββίδης είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχουμε κάνει μια καλή εμπορική συμφωνία που είναι ωφέλιμη για την ΚΑΕ. Θέλει χρόνια για να εξυγιάνουμε την ΚΑΕ, έτσι όπως πάμε αυτή την στιγμή. Πιστεύω πως τα καταφέρνουμε όσο μπορούμε".

Για τους πολλούς χορηγούς: " Το τμήμα μάρκετινγκ δουλεύει πολύ καλά. Υπάρχει πολλή δουλειά από όλους. Είναι δύσκολο να βρεις λεφτά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ υπήρχε αν δεν δινόταν οι χορηγίες του Δημήτρη Κοντομηνά: " Οχι σε αυτή την μορφή... Θα ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση. Θα ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε σε όλα. Βεβαίως αν όλοι οι πιστωτές έρθουν την ίδια μέρα, δεν θα μπορούν να πληρωθούν. Εχουμε όμως καλή σχέση με τους πιστωτές, έτσι ξέρουν πως λίγο αργότερα θα πάρουν τα λεφτά τους. Υπάρχει διάθεση για να εξοφληθούν παλιά χρέη. Οταν το δείχνεις αυτό, μπορείς να βρεις μια άκρη. Εύχομαι ο Κοντομηνάς να περνά καλά μαζί μας. Ο Μάνος Μαλέλης έχει ξεκινήσει και έχει τελειώσει τις συζητήσεις για την χορηγία. Πρέπει η εταιρία του να έχει όφελος από εμάς. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε πριν ένα μήνα, τον ενημερώσαμε για την πορεία και τίποτα παραπάνω. Πρέπει οι χορηγοί να είναι ευχαριστημένοι".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Προσπάθησε να κάνει μια μικρή εξυγίανση και βλέπεις να έχει μια τεχνοκρατική σκέψη. Θα φτάσει στην επιτυχία με τον δικό του τρόπο. Είχαμε δύο-τρία ραντεβού με τα στελέχη και μια συνομιλία σοβαρή με τον κ. Σαββίδη. Δεν χρειαζόταν πολλά λόγια...".

Για το πόσο τον απασχολεί το γεγονός πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν στηρίζει όσο θα έπρεπε: " Συναισθηματικά καθόλου, οικονομικά κάνει ζημιά στην ομάδα... Τώρα έρχονται οι εμπορικοί αγώνες, θα δούμε. Δεν υπάρχει παράπονο, υπάρχουν μόνο νούμερο. Πρέπει να πληρώσεις τους διαιτητές, υπάρχουν σεκιούριτι, υπάρχουν πολλά σε κάθε αγώνα που πρέπει να πληρώνεις. Περίπου τα έξοδα φτάνουν τα 5.000 ευρώ".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: "Αποφεύγω να μιλάω για το αγωνιστικό. Σημασία έχει αυτό που λέμε ΚΑΕ. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως κάνει πολύ καλή πορεία".

Για το ματς με τον Πανιώνιο: "Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ολοι οι αγώνες είναι δύσκολες και πλην Ολυμπιακού και Παναθηναικού όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο".

Για τα τηλεοπτικά: " Εγώ είμαι γενικά αισιόδοξος. Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση στην βάση των συζητήσεων που μιλήσαμε το καλοκαίρι. Αν δεν βρεθεί λύση οι ομάδες θα έχουν τεράστιο πρόβλημα και το πρωτάθλημα θα έχει πρόβλημα. Θα γίνει η συμφωνία αλλά η άποψη μου είναι πως η κεντρική διαχείριση θα πρέπει να είναι κεντρική διαχείριση. Οσο δεν είναι, έτσι θα δημιουργούνται πάντα προβλήματα. Συμμετέχοντας όλοι στις διαπραγματεύσεις, τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα ήταν μεγαλύτερα. Δεν θα έχαναν χρήματα Ολυμπιακός και Παναθηναικός και οι άλλες ομάδες θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα. Ετσι όπως είναι τώρα η κατάσταση οι άλλες ομάδες δεν έχουν καμιά διαπραγματευτική δύναμη απολύτως".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ