ΠΑΟΚ

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Κόμματος

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Κόμματος
INTIME SPORTS

Θετικό το κλίμα στις επαφές που έχουν γίνει με τον Νέστορα Κόμματο, που θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, όπως επιβεβαιώνει ο ατζέντης του. Διαβάστε και το συγκεκριμένο ζήτημα και όχι μόνο...

Ο Νέστορας Κόμματος εξακολουθεί να αποτελεί πόθο του ΠΑΟΚ... Εδώ και καιρό είχαμε αποκαλύψει πως ο έμπειρος φόργουορντ είναι από τους παίκτες που "βλέπουν" στον "Δικέφαλο" την νέα σεζόν και το όλο θέμα δεν έχει ατονήσει.

Το επιβεβαιώνει αυτό και ο ατζέντης του παίκτη, Ισίδωρος Κούνουπας, με τον οποίο σε επικοινωνία που είχαμε, τόνισε πως το θέμα είναι για τα καλά "ζωντανό". Και όχι μόνο αυτό...

Το όλο κλίμα είναι θετικό σύμφωνα με τον γνωστό μάνατζερ. Εχουν γίνει επαφές και ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, όπως επισημαίνει ο ίδιος. Γενικώς στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πως ο έμπειρος φόργουορντ θα δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ και θα ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα.

Από εκεί και πέρα ο κ. Κούνουπας μάς ανέφερε πως σχετικά με την φημολογία που αναπτύχθηκε αναφορικά με συμφωνία του Δήμου Ντικούδη και της Βαλένθια δεν υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό (και στον ΠΑΟΚ δηλώνουν ήσυχοι) και θα μείνει στον "Δικέφαλο" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ολα, όμως, ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του αφότου τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον "Δικέφαλο"... Οσον αφορά το πρόγραμμα της Πέμπτης (29/3), ήταν όλοι παρών εκτός του Νίκου Καλλέ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ