ΠΑΟΚ

"Πεσμένος" Χαραλαμπίδης σημαίνει... πεσμένος ΠΑΟΚ

"Πεσμένος" Χαραλαμπίδης σημαίνει... πεσμένος ΠΑΟΚ

Όταν ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν είναι ο παίκτης που... γνωρίζουμε επηρεάζεται αρνητικά ο ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα τελευταία κρίσιμα ματς με τους Πανελευσινιακό, Πανιώνιο και ΑΓΟΡ

Λόγω των ηττών στα ματς με τον Πανελευσινιακό και τον Πανιώνιο έκανε... φτερά η τρίτη θέση ενώ πλέον μετά το κακό αποτέλεσμα στον αγώνα με το Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας.

Στα συγκεκριμένα παιχνίδια που ήταν και τα τελευταία τρία κρίσιμα ματς για τον ΠΑΟΚ (σ.σ. δεν υπολογίζουμε αυτά με τον Απόλλωνα και τον Παναθηναικό αφού ήταν αδιάφορα), ο "Δικέφαλος" δεν ήταν καλός και αν ψάχναμε έναν λόγο γι' αυτό τότε μπορούμε να πούμε πως σίγουρα έπαιξε ρόλο το ότι ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Στον αγώνα με τους νεοφώτιστους πέτυχε 12 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά μόλις δύο στα επόμενα τρία δεκάλεπτα (συνολικά πέτυχε 14 πόντους) με συνέπεια να δυσκολεύεται να "βρει" πόντους ο ΠΑΟΚ σε μεγάλο διάστημα του ματς. Στο παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους" πέτυχε 11 πόντους αλλά με άσχημα ποσοστά, ενώ στο ματς με τον ΑΓΟΡ πέτυχε μόλις τέσσερις πόντους.

Με λίγα λόγια στους τρεις συγκεκριμένους κρίσιμους αγώνες που ήταν "πεσμένος" ο Χαραλαμπίδης (σ.σ. στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Πανευσινιακό ήταν εξαιρετικός αλλά μετά δεν κατάφερε να βοηθήσει), ήταν "πεσμένος" και ο ΠΑΟΚ ο οποίος είναι φανερό πως επηρεάζεται αρνητικά όταν ο έμπειρος παίκτης δεν είναι στη καλύτερη δυνατή φόρμα. Φυσικά γι' αυτές τις ήττες ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον "Μπίδη" (ο οποίος μετά την αποχώρηση του Ντόνι ΜακΓκραθ έχει περισσότερο φορτίο στις πλάτες του και αυτό το... ξέρουν καλά οι αντίπαλοι των "ασπρόμαυρων") μιας και σε πολλά ματς φέτος ήταν εξαιρετικός. Απλώς φαίνεται και βάσει... αριθμών πόσο σημαντικός είναι για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ