ΠΑΟΚ

Περιμένοντας την... Μπιέλα

Περιμένοντας την... Μπιέλα

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το ραντεβού της πλευράς του ΠΑΟΚ με αυτή του Λίνου Χρυσικόπουλου την Τρίτη (29/1), νέα συνάντηση αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (30/1). Περιμένει τις εκκρεμότητες του παίκτη με την Μπιέλα ο "Δικέφαλος"

Συνάντηση με τον ατζέντη του Λίνου Χρυσικόπουλου έγινε την Τρίτη (29/1) στο "Παλατάκι". Σε αυτήν διαπιστώθηκε το καλό κλίμα για την απόκτηση του παίκτη και ραντεβού αναμένεται να γίνει και την Τετάρτη (30/1).

Υπάρχουν πάντως κάποιες εκκρεμότητες ακόμη του νεαρού παίκτη με την Μπιέλα, οπότε ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να περιμένει αυτές για να προχωρήσει στον γάμο μαζί του.

Από εκεί και πέρα στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (όπως γίνεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας), ο Κώστας Χαραλαμπίδης εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Γουίλιαμ Χάτσερ (κάταγμα) και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (δύσκολα να παίξει απέναντι στον Ικαρο με βάση τα τωρινά δεδομένα αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα). Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε το πανό που είχε υβριστικό περιεχόμενο, κάποια υβριστικά συνθήματα, κυπελλάκια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και μια χαρτοταινία. Σε γενικές γραμμές πάντως επειδή το ματς ήταν... ήσυχο και στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο τιμωρίας, ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα εκπροσωπήσει την Πέμπτη τον "Δικέφαλο" στην απολογία της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ