ΠΑΟΚ

Περιμένοντας την... γνωστοποίηση του μπάτζετ

Περιμένοντας την... γνωστοποίηση του μπάτζετ
INTIME SPORTS

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ περιμένει τον καθορισμό του μπάτζετ προκειμένου να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το πού ακριβώς μπορεί να κινηθεί όσον αφορά τα μεταγραφικά

Ολα μοιάζουν ρευστά αυτήν την στιγμή στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αυτό όχι μόνο λόγω των παικτών που θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του ο "Δικέφαλος" αλλά και του μπάτζετ που δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσο ακριβώς θα είναι.

Στους "ασπρόμαυρους" μπορεί να κάνουν υπολογισμούς όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο, την στιγμή μάλιστα που δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Το τεχνικό τιμ της ομάδας μπορεί να βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων", ακόμη ωστόσο δεν γνωρίζει τι θα μπορεί να υπολογίζει για τον προυπολογισμό.

Ολα αυτά δυσκολεύουν το έργο του αφού στη παρούσα φάση μόνο θεωρητικές συζητήσεις μπορούν να γίνουν, την ίδια στιγμή που οι μάνατζερ συνεχώς προτείνουν παίκτες (η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει εικόνα για κάποιους). Με λίγα λόγια ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του περιμένουν τις εξελίξεις που αφορούν το οικονομικό έτσι ώστε να γνωρίζουν σε ποιες ακριβώς κατευθύνσεις θα κινηθούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ