ΠΑΟΚ

Περιμένει μέχρι την Παρασκευή ο Στίγκερς

Περιμένει μέχρι την Παρασκευή ο Στίγκερς
INTIME SPORTS

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Ντάντε Στίγκερς που απείχε ξανά την Πέμπτη (2/02) από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Ντάντε Στίγκερς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Οι λόγοι; Καθαρά οικονομικοί όπως επιβεβαιώνει η πλευρά του καλαθοσφαιριστή.

Η οποία περιμένει κρούση από το στρατόπεδο του "Δικεφάλου" και τονίζει πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει γίνει κάτι προς την λύση του θέματος.

Επί της ουσίας δηλαδή το ζήτημα, αν και στους "ασπρόμαυρους", ελπίζουν πως θα λήξει θετικά, δεν έχει "τρέξει", όπως τουλάχιστον προκύπτει από τους κόλπους του παίκτη. Ο τελευταίος θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή (4/2) για το θα υπάρξει εξέλιξη (σ.σ. με τα οφειλόμενα) και μετά αναλόγως θα πράξει. Το ενδεχόμενο προσφυγής είναι πάντα ανοιχτό, κάτι που επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του Αμερικανού, που επισημάνει όμως πως δεν θέλει να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Επίσης, υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδα για τον 29χρονο πόιντ γκαρντ, αλλά η πρόθεση του είναι να μείνει στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέραμε και την Πέμπτη (3/2). Δεν μπορεί να αποκλειστεί να υπάρξει κάποια επαφή σήμερα (3/2) με τον παίκτη, αλλά πιθανότατα η Παρασκευή (4/3) θα είναι πιο κρίσιμη μέρα. Το βράδυ θα υπάρχει μια συζήτηση του παίκτη με τον ατζέντη του προκειμένου να φανούν οι προθέσεις του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ