ΠΑΟΚ

Παραμονή της διοίκησης και συνάντηση για ΚΑΕ

Παραμονή της διοίκησης και συνάντηση για ΚΑΕ

Τα στελέχη της ΚΑΕ τα είπαν την Δευτέρα (17/6) με την πλευρά του Ερασιτέχνη. Συνεχίζει η νυν διοίκηση στον ΠΑΟΚ, ενώ πιθανότατα στις 1 Ιουλίου θα γίνει συνάντηση για την ΚΑΕ προκειμένου να βοηθηθεί

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ (ήταν όλα τα μέλη ενώ πριν είχε γίνει Δ.Σ.) και του Θανάση Κατσαρή (παρόντες ήταν και οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος αλλά και οι Μπεκιάρης και Ισαιάδης) έγινε την Δευτέρα (17/6).

Τα στελέχη της ΚΑΕ έκαναν μια ενημέρωση προς τη πλευρά του Ερασιτέχνη για αγωνιστικά και διοικητικά-οικονομικά θέματα και εξήγησαν πως το πλάνο παραμένει ίδιο, δηλαδή προέχει η εξυγίανση.

Από τον Α.Σ. συμφώνησαν με αυτό το "σχέδιο" και έμειναν ευχαριστημένοι από τα όσα άκουσαν και πλέον η ίδια διοίκηση θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για ακόμη έξη μήνες (είχαμε αναφέρει εδώ και μέρες πως ο Ερασιτέχνης εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται από την νυν διοίκηση αλλά και ότι θα του τονιστεί πως προέχει η εξυγίανση).

Ήδη δόθηκε εντολή για να γίνουν οι απαιραίτητες διαδικασίες προκειμένου να συνεχίσει το τωρινό σχήμα.

Η Ευρώπη και η συνάντηση για την ΚΑΕ

Κατά τα άλλα σχετικά με την ανοιχτή συνάντηση που αφορά την ΚΑΕ, θα γίνει πιθανότατα στις 1 Ιουλίου. Αυτό το θέμα θίχτηκε στη Γ.Σ. του Α.Σ. και θα προχωρήσει κανονικά...

Και μάλιστα η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη μπορεί να τεθεί σαν ζήτημα σε αυτή την συνάντηση αλλά φυσικά θα πρέπει να βρεθούν άτομα για να βοηθήσουν γι' αυτό μιας και οι οικονομικές υποχρεώσεις δεν είναι μικρές (όπως αναφέρουν από την ΚΑΕ έχει γίνει ένα συγκεκριμένο τριετές πλάνο και για να παίξει Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια εξωδιοικητικά όσον αφορά το οικονομικό ενώ σημαντικό είναι και το χρονικό όριο που θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ο ΠΑΟΚ καθώς μπορεί να ξεπεραστεί αυτό και έτσι να μην μπορεί ο "Δικέφαλος" να αγωνιστεί, ακόμη και να βρισκόταν λύση).

Ακόμη υπογραμμίστηκε στον Α.Σ. πως θα γίνει προσπάθεια για το θέμα της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κοντομηνά (μέσα στον Ιούνη στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα).

Καλαμπάκας και Μανούσος στο καμπ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του off season καμπ, στο οποίο συμμετείχαν 30 παίκτες. Μέσα σε αυτούς ήταν οι Καλαμπάκας και Στυλιανού που έπαιξαν φέτος στη Καβάλα αλλά και τρεις καλαθοσφαιριστές από την Σερβία.

Από αυτούς στη δεύτερη περίοδο, που ξεκίνησε την Δευτέρα, συμμετέχει ο Καλαμπάκας αλλά και ο Σάββας Μανούσος που πήρε μέρος στο καμπ του ΠΑΟΚ και πέρυσι. Σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν 12 άτομα και εκτιμήσεις για το ποιος μπορεί να πάρει κάποιο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ θα γίνουν πιθανότατα την άλλη εβδομάδα.

Απόσυρση συμμετοχής για τα ντραφτ ο Χρυσικόπουλος

Συμμετοχή για τα ντραφτ (του 2013) του ΝΒΑ είχε δηλώσει ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ωστόσο την απέσυρε. Ετσι ο νεαρός δεν θα περιμένει αυτό τον μήνα να δει τι θα γίνει σε αυτό το ζήτημα (το φετινό ντραφτ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στο Μπρούκλιν) και την νέα χρονιά θα τον απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Στο μεταξύ στο Summer Basketball Camp του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος μίλησε στα παιδιά λέγοντας τους... "πρέπει πάντα να προσπαθείτε πολύ και αυτό που κάνετε να το κάνετε με αγάπη και όρεξη. Κανείς δεν πρόκειται να σας χαρίσει τίποτα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ