ΠΑΟΚ

Παραμένει στα "πιτς" ο Πέινερς

Παραμένει στα "πιτς" ο Πέινερς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Ζάνις Πέινερς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα (19/11, 19:15) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Τι συμβαίνει με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρα παιχνίδι με τα Τρίκαλα (19/11, 19:15) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αφού τόσο ο Ζάνις Πέινερς όσο και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης παραμένουν στα "πιτς".

Ο πρώτος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, συνεχίζοντας το εντατικό πρόγραμμα θεραπειών που ακολουθεί από την Πέμπτη (17/11), αλλά και τη φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί από το ιατρικό επιτελεί του "δικεφάλου". Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Νεπτούνας, με το ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο αρχηγός της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου εξακολουθεί να βλέπει τα παιχνίδια με πολιτικά. Αιτία αποτελεί το οστικό οίδημα που έχει στο γόνατο, κάτι που δεν έχει υποχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που να του επιτρέπει την επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Υποβλήθηκε μάλιστα σε νέα μαγνητική, η οποία έδειξε πως το πρόβλημα παραμένει, κι ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ