ΠΑΟΚ

Παράδειγμα προς μίμηση...

Παράδειγμα προς μίμηση...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου έδειξαν το Σάββατο (20/4) στο "Παλατάκι" πώς θα πρέπει να διεξάγεται ένα ματς με παρουσία των φίλων και των δύο ομάδων. Δείτε videos και τα καταλάβετε...

Μπορεί η χώρα μας πολλές φορές να... φημίζεται για τα κρούσματα βίας σε αγώνες, ωστόσο αυτό που έγινε στο "Παλατάκι" ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου αν μη τι άλλο πρέπει να σχολιαστεί θετικά. Ως γνωστόν 25-30 φίλοι των "κυανέρυθρων" βρέθηκαν στο γήπεδο του "Δικεφάλου" στο σαββατιάτικο (20/4) ματς, ήταν δίπλα-δίπλα με αυτούς των "ασπρόμαυρων" και δεν αντιμετώπισαν... κανένα πρόβλημα

Δεν υπήρχε αστυνομική παρουσία ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων (σ.σ. έχουν καλές σχέσεις), οι οποίοι φώναζαν τα συνθήματά τους δίχως να υπάρξει σε κανένα σημείο του αγώνα ο κίνδυνος να πάρει "φωτιά" το ματς.

Ακόμη και στο τέλος του αγώνα που οι φίλοι του Πανιωνίου πανηγύριζαν έξαλλα για την νίκη της ομάδας τους, δεν υπήρξε κανένα γεγονός που θα μπορούσε να "φέρει" επεισόδια ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά την λήξη του παιχνιδιού ακούστηκε από το μεγάφωνο "Πάνθηρες καλό ταξίδι", με τους τελευταίους να "απαντούν" με χειροκρότημα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε videos με την... απόλυτη ηρεμία που υπήρχε ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου κατά την διάρκεια του αγώνα, οι οποίοι έδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ