ΠΑΟΚ

Παππάς: "Να... δέσω στον ΠΑΟΚ"

Παππάς: "Να... δέσω στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr μίλησε με τον Νίκο Παππά, ο οποίος από την Τετάρτη (1/2) είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσε ο ταλαντούχος γκαρντ...

Η αλήθεια είναι πως η απόκτησή του ήρθε κάπως... ξαφνικά. Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον Νίκο Παππά κάτω από άκρα μυστικότητα και σίγουρα η προσθήκη του νεαρού γκαρντ στον "Δικέφαλο" είναι κάτι πολύ θετικό για τους "ασπρόμαυρους", αν αναλογιστεί κανείς το μεγάλο ταλέντο του παίκτη.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με το νέο απόκτημα του "Δικεφάλου" και αφότου τού έδωσε τις... ευχές του για την διάρκεια της σεζόν, "σκάλισε" αρχικά την υπόθεση της συμφωνίας του με τους "ασπρόμαυρους".

"Υπήρχε ένα θέμα με την Μπιλμπάο. Περίμενα να μείνω ελεύθερος, αυτό έγινε και ήθελα να βρω μια ομάδα για να παίξω για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα μια καλή λύση, μιλήσαμε με τον κόουτς και κάπως έτσι ήρθε η συμφωνία στην συνέχεια", δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος ερωτηθείς για τα πρώτα συναισθήματά του για το ότι θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα, ανέφερε:

"Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Ετσι και αλλιώς είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία". Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται; "Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα. Νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση. Προπονούμαι, αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις σε αγώνες και αλλιώς να κάνεις προπονήσεις.

Ελπίζω να μπορέσω να ανταποκριθώ", είπε ο ίδιος που επισήμανε πως θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο (5/2) ματς κόντρα στον Πανιώνιο. "Νομίζω πως το λέτερ οφ κλίαρενς μου είναι εδώ στην Ελλάδα. Οπότε μπορώ να αγωνιστώ κανονικά με τον Πανιώνιο. Αύριο λογικά θα είμαι στην Θεσσαλονίκη για να προπονηθώ".

"Ωρίμασα από το πέρασμα μου στην Ισπανία"

Ο Παππάς μίλησε και για την εικόνα που έχει για τον "Δικέφαλο". "Εχω παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ. Είναι καλή ομάδα. Σίγουρα οι Καλαμπόκης και Ντικούδης είναι αυτοί που τραβάνε περισσότερο το κουπί σκοράρισμα για την ομάδα. Υπάρχει και ο Γκίντενς, ελπίζω ερχόμενος στην ομάδα να 'δέσω΄και εγώ σε αυτήν".

Παρά τα 21 χρόνια του, πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ισπανία και σίγουρα αυτή αποτελεί ένα μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. "Με αυτή την σεζόν είναι ο τέταρτός μου χρόνος που άνηκα σε ισπανική ομάδα. Λόγω στρατιωτικού αγωνίστηκα στον Κολοσσό και έμεινα και δεύτερη χρονιά γιατί είδα πως υπήρχαν καλές συνθήκες", είπε.

"Τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ"

"Ηταν μια σπουδαία εμπειρία στην Ισπανία, με βοήθησε να ωριμάσω και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας", πρόσθεσε ο ίδιος που έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ αναφορικά με την στήριξή του στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία στον "Δικέφαλο":

"Ελπίζω ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα για να πάει αυτή όσο το δυνατόν ψηλότερα. Εγώ από την πλευρά μου είμαι διατεθειμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ