ΠΑΟΚ

Παππάς: "Εχω ισχυρό κίνητρο"

Παππάς: "Εχω ισχυρό κίνητρο"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς έδωσε την εξήγηση για τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα παραμονής του στον "Δικέφαλο".

Αρχικά ο γκαρντ του ΠΑΟΚ είπε για τη νίκη επί του ΚΑΟΔ: " Επρεπε να το κερδίσουμε μπορεί να μην ήταν τόσο δυνατό αλλά έπρεπε να νικήσουμε".

Συνεχίζοντας δήλωσε στον "Sport 103 fm":

Για τη νίκη επί του ΚΑΟΔ: "Επρεπε να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να μην ήταν τόσο δυνατό αλλά έπρεπε να νικήσουμε".

Για την προσωπική του παρουσία: "Σίγουρα έχω ένα κίνητρο περισσότερο γιατί ήμουν έξω αρκετό καιρό και θέλω να επανέλθω στο προσκήνιο. Να κάνω καλά παιχνίδια και να βρω τον εαυτό μου. Στον ΠΑΟΚ άλλωστε πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα και εσύ να μην εκτίθεσαι.

Ημουν πολύ καιρό εκτός και νιώθω καλά, ξεκούραστος, ίσως να επηρεάζει και αυτό. Εχω προσαρμοστεί με την βοήθεια των συμπαικτών μου και κάνω μερικές καλές εμφανίσεις τελευταία. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, κάθε παίκτης έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Προσπαθώ όσο μπορώ να τους δικαιώσω".

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ θετικό και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να ήταν δύσκολο να παίζω στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Για κακό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα εκτός έδρας: "Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν ήμουν από την αρχή να ξέρω τι έγινε, Αν είχαμε πάρει κάποια ματς θα ήταν διαφορετικά. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα με τον Ικαρο να σπάσουμε την παράδοση που έχει δημιουργηθεί. Οσον αφορά το κίνητρο αφού βρισκόμαστε εδώ υπάρχει κίνητρο. Με αντίπαλο τον Ικαρο πηγαίνουμε για τη νίκη ώστε κλείσουμε την χρονιά με μια καλή εμφάνιση και νίκη".

Για ηττα στο Αλεξάνδρειο από τον Αρη: "Δεν μας επηρέασε το αποτέλεσμα της Καβάλας και το ότι ξέραμε πως χάσαμε την 6η θέση, τα παιχνίδια με τον Αρη είναι πάντα ξεχωριστά. Κάναμε κακό παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι επηρέασε ότι ξέραμε ότι είχαμε χάσει την 6η θέση".

Για τα πλέι οφ και τις πιθανές αναμετρήσες με Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό: "Κακά τα ψέματα η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και αν μπορούμε να κοντράρουμε κάποιο από τα παιχνίδια. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για την επόμενη ημέρα του ίδιου στον ΠΑΟΚ: "Είναι λίγο νωρίς δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ και την αγάπη που μου έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας. Ποτέ δεν ξέρεις, εγώ είμαι θετικός. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, κάποια χρέη που έχουν πάει πίσω την στελέχωση του ρόστερ, αλλά από ότι γνωρίζω τα μικρά τμήματα πάνε καλά με σωστό προγραμματισμό και μπορεί αν είναι ανταγωνιστικός του χρόνου".

Για πιθανή κλήση στην Εθνική: "Το θεωρώ αδύνατο την παρούσα στιγμή γιατί ήμουν καιρό έξω. Υπάρχουν Ελληνες παίκτες που κάνουν σπουδαία παιχνίδια. Κάποια στιγμή είναι στόχος μου αλλά κακά τα ψέματα έχει περισσότερες επιλογές ο κ. Ζούρος για να επιλέξει εμένα. Ποιο πιθανό ήταν το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα όταν είσαι τόσο καιρό έξω είναι δύσκολο να σε επιλέξουν".

Για τις μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα: "Θα γίνουν σπουδαίες αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω έδρας. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ομάδα με ενθουσιασμό και μπορεί να κάνει την έκπληξη και το μπρέικ μέσα στην Σιένα, αν και τα ρόστερ έχουν διαφοροποιηθεί από πέρσι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ