ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ... παντός καιρού

ΠΑΟΚ... παντός καιρού
INTIME SPORTS

Η ικανοποίηση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" έχει ανταποκριθεί σε διάφορες συνθήκες που έχει συναντήσει στα παιχνίδια του δείχνοντας πως διαθέτει μια ομάδα με προσωπικότητα. Διαβάστε αναλυτικά...

O ΠΑΟΚ μπορεί να μην "έπιασε" υψηλά στάνταρ απόδοσης στο ματς με τον Ηλυσιακό, η ουσία όμως είναι πως κέρδισε και μάλιστα με μια μη ικανοποιητική εμφάνιση σε παιχνίδι που ήταν εκτός έδρας.

Αυτό το τελευταίο πάντως σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας φανερώνει πως αν μη τι άλλο το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου διαθέτει προσωπικότητα αφού θεωρούν σημαντικό να φτάνει η ομάδα στην νίκη ακόμη και σε μια όχι καλή μέρα της...

Γενικώς στον ΠΑΟΚ στέκονται αρκετά στο συγκεκριμένο στοιχείο (την προσωπικότητα δηλαδή), πέραν των έξι συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, όπως αναφέρουν στον "Δικέφαλο", ήταν η συνέχεια των όσων έχουν δείξει μέχρι στιγμής την τρέχουσα σεζόν οι "ασπρόμαυροι", ότι δηλαδή μπορούν να αντεπεξέλθουν σε... όλες τις συνθήκες που μπορούν να συναντήσουν σε έναν αγώνα. Τι εννοούν στους "ασπρόμαυρους"; Τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι μαθημένος να βγαίνει νικητής μέσα από διάφορα δεδομένα (και δυσκολίες) που έχει "αντιμετωπίσει" φέτος στα παιχνίδια του και βασίζουν αυτό που λένε όχι μόνο στο ματς με τον Ηλυσιακό αλλά και σε ακόμη τρία φετινά, αυτά με Καβάλα, Αρη και Ρέθυμνο. Με τους "Αργοναύτες" αυτό που άρεσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι πως αν και βρισκόταν 10 πόντους πίσω ο "Δικέφαλος" στο ημίχρονο, αυτό δεν τον... πήρε από κάτω και αντέδρασε άμεσα ουσιαστικά "τελειώνοντας" την υπόθεση νίκη στο τρίτο δεκάλεπτο.

Πάμε στο ματς με τους "κίτρινους"... Οσον αφορά αυτό στον ΠΑΟΚ υπάρχουν χαμόγελα για το ότι ο "Δικέφαλος" έδειξε σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια του ντέρμπι, σε μια έδρα μάλιστα που δεν είναι και η... πιο εύκολη που υπάρχει. Και λένε στον ΠΑΟΚ πως η ομάδα φανέρωσε έτσι πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε πολύ δύσκολα ματς και σε γήπεδα που δεν θα είναι... φιλικά για τον "Δικέφαλο".

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι αν και ο "Δικέφαλος" ήταν με την πλάτη στον τοίχο βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει και να γυρίσει τον αγώνα, με την διαιτησία μάλιστα να προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια σε διάφορα σημεία του ματς.

Και από το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό που "βγαίνει" για τους "ασπρόμαυρους" είναι πως η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου είναι ικανή να έχει καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές και να μην επηρεάζεται γενικώς αν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και έχουν προκαλέσει εκνευρισμό.

Με όλα αυτά τα παραπάνω και με τις διάφορες συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει στα παιχνίδια του ο ΠΑΟΚ, στον "Δικέφαλο" εξηγούν πως αν μη τι άλλο η φετινή ομάδα έχει προσωπικότητα... Κατά τα άλλα όσον αφορά το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/12) δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση στο γόνατό του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για τα ράμματα κάτω από το αριστερό μάτι από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Ηλυσιακό και οι Κασελάκης, Χαριτόπουλος που είχαν άδεια. Τέλος Παπαδόπουλος και Δέδας συμμετείχαν στον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ