ΠΑΟΚ

Παλάσιο, Μπάξτερ και παραμονή Ντόζιερ

Παλάσιο, Μπάξτερ και παραμονή Ντόζιερ
INTIME SPORTS

Πρώτο μέλημα του Σούλη Μαρκόπουλου στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι να ποντάρει σε παίκτες που γνωρίζουν τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάτι που φαίνεται και στις επιλογές του έμπειρου Έλληνα τεχνικού για τους τρεις Αμερικανούς όπου φαίνεται να έχει στις πρώτες του επιλογές τους Μιλτ Παλάσιο, Τζίμι Μπάξτερ και Ρόμπερτ Ντόζιερ.

Και στις τρεις περιπτώσεις βαρόμετρο όπως γίνεται κατανοητό πρόκειται να αποτελέσει το οικονομικό και το μπάτζετ που θα οριοθετηθεί μέσα στις επόμενες μέρες από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Παλάσιο είναι ένας παίκτης τον οποίο ο Μαρκόπουλος είχε εξετάσει και το περσινό καλοκαίρι αλλά αυτό θα ήθελε να τον έχει στην διάθεσή του με σίγουρο να αποτελεί πως ο Αμερικανός πλέι μέικερ δεν θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Καβάλα.

Να σημειωθεί ότι την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Παλάσιο είχε αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη όντας ο πρώτος της σκόρερ και 3ος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Όσο για τον Μπάξτερ είχε αποτελέσει τον πρώτο σκόρερ του Ηλυσιακού και 5ο σκόρερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι δεν είχε αγωνιστεί στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχοντας μετακομίσει στο Ιράν.

Μία επιλογή που θα έχει να κάνει για να καλύψει το κενό που άφησε η μη παραμονή του Ρόουλ Μάρσαλ, 1ου σκόρερ του ΠΑΟΚ αλλά και της κανονικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, ενώ όσον αφορά την τρίτη επιλογή Αμερικανού έχει να κάνει με την παραμονή του Ρόμπερτ Ντόζιερ.

Τέλος κι όσον αφορά την ελληνική αγορά στο μπλοκάκι του Μαρκόπουλου είναι το όνομα του Κώστα Χαραλαμπίδη με τον 34χρονο έμπειρο γκαρντ την στιγμή αυτή να συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ