ΠΑΟΚ

Παλάσιο: "Φοβάμαι την οικονομική κρίση της χώρας"

Παλάσιο: "Φοβάμαι την οικονομική κρίση της χώρας"

Ο Μιλτ Παλάσιο με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr διευκρινίζει γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει πει το οριστικό "ναι" στον "Δικέφαλο". Πότε αναμένεται να δώσει την απάντησή του

Η καθυστέρηση στο θέμα του Μιλτ Παλάσιο καλά κρατεί και αυτή έχει να κάνει με την οικονομική κρίση της Ελλάδας.

Ο πρώην παίκτης της Καβάλας μίλησε στο olaPAOK.gr για την πρόταση που του έχει καταθέσει ο "Δικέφαλος" και όπως τόνισε δεν έχει δώσει οριστική απάντηση ακόμη λόγω του ότι δεν νιώθει... σίγουρος για την διασφάλιση των χρημάτων του.

"Βλέπω μεγάλους παίκτες να φεύγουν από την Ελλάδα και αυτό με κάνει διστακτικό στο να πω το ναι στον ΠΑΟΚ. Η οικονομική κρίση της Ελλάδας είναι ένας παράγοντας που σκέφτομαι ιδιαίτερα και αυτό με κάνει να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Καβάλας που βρίσκεται στο Τορόντο:

"Έχω την πρόταση του ΠΑΟΚ στα χέρια μου, γίνονται συζητήσεις και γνωρίζω πως η ομάδα θέλει να τελειώσει αυτό το θέμα άμεσα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απαντήσω στους ανθρώπους της ομάδας", πρόσθεσε ο ίδιος που επισήμανε πως θέλει να αγωνιστεί στον "Δικέφαλο", όμως το παν γι' αυτόν είναι να διασφαλίσει τα χρήματά του.

"Θέλω να διασφαλίσω τα χρήματά μου"

"Θέλω να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Προτεραιότητά μου όμως σε όποια ομάδα κι αν πάω είναι να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά την Ευρωλίγκα και αυτό με ανησυχεί για την ώρα", επανέλαβε .

Όσο για τις προτάσεις που έχει; "Έχω στα χέρια μου προτάσεις από την Τουρκία και την Ισπανία αλλά δεν θέλω να πω ποιες είναι", είπε ο Παλάσιο, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ μπορεί επισήμως να μην λένε ότι αποσύρονται, όμως η αλήθεια είναι ότι ψάχνουν παίκτη στον "άσσο" κάτι το οποίο παραδέχονται οι άνθρωποί του.

Βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα πάντα από την στιγμή που... φύγουν οι ανησυχίες του Παλάσιο για την διασφάλιση των χρημάτων του και απαντήσει θετικά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε ένα διαρκές σαφάρι αναζήτησης παικτών λόγω της καθυστέρησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τρέλα για τα διαρκείας μέσω ίντερνετ

Μεγάλη απήχηση φαίνεται πως έχει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από το ίντερνετ. Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι τα τηλέφωνα στα γραφεία της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ έχουν κυριολεκτικά "σπάσει" από φίλους της ομάδας του εξωτερικού.

Το θέμα της διάθεσης των πακέτων της επόμενης σεζόν από το διαδίκτυο είναι καθαρά διαδικαστικό και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πηγές αναφέρουν ότι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται διαρκείας από το ίντερνετ.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές κρατήσεις από πολλούς συνδέσμους για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν, ενώ την Τρίτη (26/7) διατέθηκαν 71 πακέτα μετά τα 93 που πωλήθηκαν την Δευτέρα (25/7).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ