ΠΑΟΚ

Παίρνει αναβολή και πληρώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Παίρνει αναβολή και πληρώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την υπόθεση του Ακη Τσόλη ο οποίος έχει λαμβάνειν χρήματα ετοιμάζεται να καλύψει η ασπρόμαυρη ΚΑΕ που ενημέρωσε το στρατόπεδό του πως θα ζητήσει αναβολή και αυτή αναμένεται να την πάρει.

Μία ακόμη υπόθεση που δεν τακτοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Αυτή αφορά το ποσό των 11.000 ευρώ που οφείλονται στον Ακη Τσόλη, η πλευρά του οποίου ενημερώθηκε με fax από τον "Δικέφαλο" πως το στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων" θα ζητήσει αναβολή στο δικαστήριο που είναι προγραματισμένο να γίνει την Παρασκευή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Την αναβολή η ασπρόμαυρη ΚΑΕ θα την πάρει, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο διαφημιστής που είναι πάντως ενοχλημένος από τον χειρισμό της υπόθεσής του. Από τον ΠΑΟΚ αυτό που ξεκάθαρα λένε είναι πως ο Τσόλης θα πληρωθεί το επόμενο διάστημα και πως είναι δεδομένη η διάθεση να "τελειώσει" θετικά το ζήτημα.

Στέκονται στο ότι καθυστέρησαν κάποια έσοδα που ανέμεναν και δεν θεωρούν πως υπάρχει λόγος ανησυχίας για να "βγει" η ομάδα από το άρθρο 99, άσχετα αν ο Τσόλης έχει την διάθεση να "κυνηγήσει" την υπόθεση ενώ υπογραμμίζεται από τους "ασπρόμαυρους" πως υπάρχουν κι άλλες πολλές (υποθέσεις) που η ΚΑΕ τις έχει τακτοποιήσει και αυτό αποτελεί... προστασία για τον "Δικέφαλο" (σ.σ. ο Τσόλης δεν έχει την ίδια άποψη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ