ΠΑΟΚ

"Πάει" στη Σμύρνη μετά από 28 χρόνια

"Πάει" στη Σμύρνη μετά από 28 χρόνια

Πότε ο ΠΑΟΚ συνάντησε ξανά στην Καρσίγιακα, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Eurocup την Τετάρτη με το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καρσίγιακα. Μάλιστα ο "Δικέφαλος" θα αγωνιστεί στην Σμύρνη μετά από 28 χρόνια, όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

" Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο το πρωί για την Σμύρνη, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Pinar Karsiyaka, στην πρεμιέρα του Eurocup. Κι αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στη Σμύρνη και απέναντι στην Karsiyaka ο ΠΑΟΚ. Η… πρώτη φορά ήταν πριν από 28 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 1986, όταν ο ΠΑΟΚ συμμετείχε σε ένα διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η Karsiyaka στο γήπεδό της.

Το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Karsiyaka, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 1986 και κρίθηκε στην παράταση. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 73-73, για να κερδίσουν με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο οι τούρκοι με 86-84", αναφέρει μεταξύ άλλων η ΚΑΕ που ενημέρωσε ότι στην τότε ομάδα "προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ο Ορέστης Αγγελίδης, με συνεργάτη τον Σάκη Λάιο, μαζί με την ομάδα είχε ταξιδέψει και ο Άρις Καρακούσης και στο ρόστερ τους: Μάνθο και Ζαχαρία Κατσούλη, Καλόγηρο, Φασούλα (που είχε μόλις επιστρέψει από την Αμερική, όπου είχε μείνει για έναν χρόνο στο North Carolina State), Καρατζουλίδη, Μακαρά, Μπακόπουλο, Κλάδη, Χοτοκουρίδη, Σακελλαρίου, Μέτσα και Κόρφα. Ο Νίκος Σταυρόπουλος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε τροχαίο ατύχημα που τον άφησε εκτός δράσης για έναν μήνα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής και για το τουρνουά της Σμύρνης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ