ΠΑΟΚ

Όταν ο Μπρέμερ έπαιξε ξανά στον ΠΑΟΚ

Όταν ο Μπρέμερ έπαιξε ξανά στον ΠΑΟΚ

Τι είχε κάνει ο Τζέι Αρ Μπρέμερ την σεζόν 2006-07 όταν αγωνίστηκε και πάλι στον "Δικέφαλο". Ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας για το ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να "κλείσει" τον συγκεκριμένο Αμερικανό

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πολύ καλή επιλογή τον Τζέι Αρ Μπρέμερ, θεωρούν πως είναι ένας παίκτης που ταιριάζει αρκετά στο στυλ του Κώστα Χαραλαμπίδη αφού μπορεί να βοηθήσει εκτελεστικά και εκτός όλων των άλλων στέκονται στο ότι ξέρει καλά τον ευρωπαικό τρόπο παιχνιδιού και κατά συνέπεια θα μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα. Ο Μπρέμερ είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2006-07 αγωνιζόμενος -μόνο- σε ευρωπαικά παιχνίδια (ULEB Cup) των "ασπρόμαυρων" καθώς είχε αποκτηθεί λόγω τραυματισμού του Ντάριους Ουάσινγκτον.

Ας θυμηθούμε το προηγούμενο πέρασμά του από τους "ασπρόμαυρους"... Ο Μπρέμερ στο ματς με την ολλανδική, Άϊφελ Τάουερς στο "Παλατάκι" (νίκη με 90-88 για τον ΠΑΟΚ) είχε πετύχει έξι πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής ενώ στην εκτός έδρας ήττα (85-57) από την Ούνιξ Καζάν είχε πετύχει πέντε πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής. Στον εντός έδρας αγώνα με την Σιένα ο ΠΑΟΚ έχασε με 62-79 και ο Μπρέμερ ήταν άποντος σε 11 λεπτά συμμετοχής ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ιταλούς ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε με 80-77 και ο Αμερικανός σε 32 λεπτά συμμετοχής πέτυχε επτά πόντους.

Γενικώς στον "Δικέφαλο" μπορεί να μην πρόλαβε να δείξει το ταλέντο του, ωστόσο τα επόμενα χρόνια έπαιξε σε γνωστές ομάδες που τον εμπιστεύτηκαν και οι τελευταίοι τέσσερις σύλλογοι στους οποίους αγωνίστηκε ήταν η Γκαζιαντέπ (Τουρκία), η Φενέρ (Τουρκία), η Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) και η Νίζνι (Ρωσία). Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ειδικά μεσούσης της σεζόν έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή και γενικώς υπάρχει ικανοποίηση για το συγκεκριμένο... deal.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ