ΠΑΟΚ

Οι χορηγοί και το "όπλο" της καλής πορείας

Οι χορηγοί και το "όπλο" της καλής πορείας
INTIME SPORTS

Η καλή παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και ο ρόλος που έχει παίξει τόσο στην ικανοποίηση που υπάρχει σε χορηγούς του "Δικεφάλου" αλλά και στις συζητήσεις για νέες συμφωνίες

Το... σαφάρι για την ανέρευση χορηγιών στον ΠΑΟΚ δεν σταματά, υπάρχουν συνεχώς επαφές και σύμφωνα με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και τους επόμενους μήνες θα γίνεται προσπάθεια για να "κλείσουν" διάφορες συμφωνίες.

Στις συζητήσεις που γίνονται μάλιστα στην παρούσα φάση, στους "ασπρόμαυρους" υπογραμμίζουν πως υπάρχει ένα... έξτρα όπλο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες και αυτό δεν είναι άλλο από την πολύ καλή πορεία της ομάδας. Σε αυτό στέκονται αρκετά στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πείσουν κάποιον χορηγό να διαφημιστεί στους "ασπρόμαυρους" που είναι πλέον πιο... ελκυστικοί μετά τις έξι συνεχόμενες νίκες που έχουν.

Οσο για τους νυν χορηγούς; Στους ανθρώπους της ομάδας υπάρχουν πολλά χαμόγελα για το ότι το τμήμα μάρκετινγκ λαμβάνει μηνύματα πως όσοι έχουν συνάψει συμφωνίες με την ΚΑΕ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Αυτή η ικανοποίησή τους πηγάζει τόσο από την προβολή που έχουν από την πλευρά του "Δικεφάλου" αλλά και από το γεγονός πως η ομάδα αποδίδει καλά μέχρι στιγμής έχοντας μια αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα. Και αυτό το τελευταίο στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται από τους χορηγούς πως παίζει μεγάλη σημασία, κάτι που τους "γεμίζει" με μεγάλη ικανοποίηση για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί φέτος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ