ΠΑΟΚ

Οι χορηγίες, το τηλεοπτικό και ο κόσμος

Οι χορηγίες, το τηλεοπτικό και ο κόσμος
INTIME SPORTS

Μεγάλο βάρος δίνεται στον ΠΑΟΚ στο θέμα των χορηγιών... Η προσέλευση του κόσμου που λειτουργεί ως "αγκάθι" γι' αυτό το ζήτημα και το νέο τηλεοπτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "όπλο".

Ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα των χορηγιών για τον ΠΑΟΚ... Σε αυτό το ζήτημα δίνεται τεράστια σημασία στον "Δικέφαλο" έτσι ώστε να βρει τον τρόπο η ΚΑΕ για να εισπράξει ένα ικανοποιητικό ποσό.

Το γεγονός πάντως πως ο κόσμος του "Δικεφάλου" δεν στήριξε φέτος την ομάδα είναι ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο για την επίτευξη κάποιων...deal.

Οπως αναφέρουν στον ΠΑΟΚ, θα ήταν πολύ διαφορετικά αν οι φίλοι έδιναν βροντερό παρών στο γήπεδο δημιουργώντας ένα "ζεστό" "Παλατάκι" φέτος αφού σε μια τέτοια περίπτωση κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το... πλασάρει η ΚΑΕ στους υποψήφιους διαφημιζόμενους και να είχε έτσι ένα ισχυρό "χαρτί" στις διαπραγματεύσεις.

Δεν μπορεί όμως τώρα να το κάνει από την στιγμή που το γήπεδο είχε λίγο κόσμο στα περισσότερα φετινά ματς, ζήτημα που "έφερνε" "πονοκέφαλο" κατά την διάρκεια της χρονιάς και τώρα ακόμη απασχολεί... Κάπως έτσι στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την δυνατότητα να σταθούν στον κόσμο της ομάδας (αναγκαστικά σε άλλα ζητήματα στέκονται) όσον αφορά τις συζητήσεις για χορηγίες, ωστόσο το θετικό είναι πως μπορούν να "μείνουν" στις τελευταίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό.

Στον "Δικέφαλο" τονίζουν η συμφωνία με την Nova είναι ένα "όπλο" κατά κάποιο τρόπο αναφορικά με το θέμα των χορηγιών... Αυτό γιατί μπορεί να τονιστεί στους διαφημιζόμενους πως ανεξαιρέτως όλα τα εντός έδρας ματς θα μεταδίδονται, κάτι που σαφώς είναι πολύ καλό γι' αυτούς (φέτος δεν μεταδόθηκαν τέσσερα ματς στο "Παλατάκι", αριθμός που μπορεί να μην είναι μεγάλος αλλά σίγουρα παίζει ρόλο για τους διαφημιζόμενους). Ετσι το συγκεκριμένο στοιχείο μπορεί να το "χρησιμοποιήσει" η ΚΑΕ σε αντίθεση με το ζήτημα του κόσμου που γύρισε φέτος την πλάτη την ομάδα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ