ΠΑΟΚ

Οι... πολύτιμοι Mπόγρης και Κούπερ

Οι... πολύτιμοι Mπόγρης και Κούπερ

Γιώργος Μπόγρης και Ντι Τζέι Κούπερ είναι μέσα στην πρώτη επτάδα των παικτών του πρωταθλήματος σε ό,τι αφορά το σύστημα αξιολόγησης. Διαβάστε αναλυτικά

Εχουν βοηθήσει πάρα πολύ φέτος τον ΠΑΟΚ και αν μη τι άλλο έχουν δείξει την αγωνιστική τους ποιότητα. Ο λόγος για τους Ντι Τζέι Κούπερ και Γιώργο Μπόγρη, των οποίων η μεγάλη προσφορά στον "Δικέφαλο" δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Πρόκειται μάλιστα για δύο παίκτες που συνεργάζονται ιδιαίτερα καλά...

Ο Κούπερ έχει έφεση στις ασίστ, ο Μπόγρης παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ και ξέρει να παίρνει σωστές θέσεις γι' αυτό με αποτέλεσμα συχνά οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ να "πληγώνονται" έπειτα από συνεργασίες τους.

Αμφότεροι μάλιστα ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα... Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες του "Δικεφάλου", που πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν, είναι μέσα στην πρώτη επτάδα των παικτών της Basket League ΟΠΑΠ σε ό,τι αφορά το υψηλότερο ranking.

O Κούπερ είναι τρίτος ενώ ο Ελληνας σέντερ βρίσκεται στην έβδομη θέση. Και φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου λίγο καθώς ο "Δικέφαλος" έχει την τύχη να διαθέτει δύο παίκτες που κάνουν πολλές δουλειές, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι παίκτες του πρωταθλήματος με τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης:

1. Εβανς (Τρίκαλα)/ 422 ranking

2. Μακ Κόλουμ (Πανιώνιος)/ 414 ranking

3. Κούπερ (ΠΑΟΚ)/ 392 ranking

4. Γκάμπριελ (Ρέθυμνο)/ 382 ranking

5. Γιούινγκ (Τρίκαλα)/ 380 ranking

6. Aσκα (Ικαρος)/ 372 ranking

7. Μπόγρης (ΠΑΟΚ)/ 344 ranking (σ.σ. στην ίδια θέση είναι και ο Βεζένκοφ του Αρη)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ