ΠΑΟΚ

Οι... ιδιαίτεροι λόγοι για την διατήρηση του κορμού

Οι... ιδιαίτεροι λόγοι για την διατήρηση του κορμού

Σε ποιους τρεις ξεχωριστούς λόγους στέκονται αρκετά στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι από τους παίκτες που έπαιξαν φέτος και αυτό ουσιαστικά έγινε σαφές και στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή. Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τσαιρέλης, Δέδας, Μαργαρίτης αλλά και ο Χάτσερ, ως γνωστόν, είναι στα πλάνα της νέας σεζόν, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" πέραν όμως της όποιας αγωνιστικής αξίας έχουν οι συγκεκριμένοι καλαθοσφαιριστές, να "μένουν" και σε τρεις... ιδιαίτερους λόγους για τους οποίους θεωρούν πως "επιβάλλεται" να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας.

Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτον το ότι θα είναι ευκολότερη η δουλειά για το μοντάρισμα της ομάδας που θα είναι έτσι πιο έτοιμη καθώς σίγουρα είναι διαφορετικό να "χτίζεται" μια ομάδα από την... αρχή. Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ στέκονται και στον χαρακτήρα αυτών των παικτών. Στον "Δικέφαλο" στη κυριολεξία στάζουν μέλι για τη συμπεριφορά τους, ειδικά για τον Σούλη Μαρκόπουλο ανέκαθεν έπαιζε σημαντικό ρόλο ένας καλαθοσφαιριστής να μην δημιουργεί... προβλήματα και ως εκ τούτου στους "ασπρόμαυρους" έχουν κατά νου και αυτό για το ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι καλό να παραμείνουν.

Ο τελευταίος λόγος που στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα πρέπει να μείνει ο ίδιος κορμός έχει να κάνει με το... επικοινωνιακό κομμάτι. Συνήθως κάθε χρόνο ο "Δικέφαλος" αναγκάζεται να "φτιάξει" μια νέα ομάδα, φέτος στους "ασπρόμαυρους" δεν επιθυμούν να γίνει κάτι αντίστοιχο... Θέλουν να δείξουν στον κόσμο του "Δικεφάλου" πως ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να "κρατήσει" τους παίκτες που θέλει, να φανεί ξεκάθαρα πως υπάρχει... πλάνο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και πως αυτό πέτυχε με το να μείνουν στην ομάδα όσοι θεωρούνται απαραίτητοι γι' αυτή.

Από εβδομάδα είναι πιθανό να γίνουν κάποιες συζητήσεις με την πλευρά καλαθοσφαιριστών, ωστόσο όπως είχαμε αναφέρει για να είναι αυτές ουσιαστικές (με την έννοια της επίσημης πρότασης) θα πρέπει πρώτα στον ΠΑΟΚ να ξέρουν τα έσοδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ