ΠΑΟΚ

Οι επαφές με Σούλη και οι εκκρεμότητες

Οι επαφές με Σούλη και οι εκκρεμότητες
INTIME SPORTS

Σε συνεχή επαφή με τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η διοίκηση πρώτα θέλει να τακτοποιήσει το θέμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Καμία πρόοδος στο θέμα του Θωμά Κώττα.

Μπορεί το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην "τρέχει" για την ώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν επαφές με τον έμπειρο κόουτς. Ο τελευταίος είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διάθεση να πιέσουν τον Ελληνα προπονητή για να "πέσουν" οι υπογραφές.

Αυτό γιατί ο ίδιος έχει την επόμενη εβδομάδα τον γάμο του γιου του, Χάρη και ως εκ τούτου τώρα τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το θέμα. Ετσι μπορεί το ζήτημα του να προχωρήσει μετά το επόμενο σαββατοκύριακο και η διοίκηση αρχικά θέλει να τακτοποιήσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες παλαιότερων ετών που αφορούν τον Ελληνα κόουτς και μετά να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα, σε συζητήσεις που έγιναν με την πλευρά του Θωμά Κώττα (για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου του), παραμένει η διαφορά στο οικονομικό και μάλιστα αυτή δεν είναι μικρή. Οσον αφορά έναν άλλο νεαρό της ομάδας, τον Θωμά Αμπαρά, έχει παρθεί απόφαση να συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός (πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πιερικό).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ