ΠΑΟΚ

Οι... ανυπόμονοι Χάτσερ και Μαργαρίτης

Οι... ανυπόμονοι Χάτσερ και Μαργαρίτης
INTIME SPORTS

Δείτε σε video τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ να μιλούν για την επιστροφή τους στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ

Για την επιστροφή τους στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Γουίλιαμ Χάτσερ.

Ο Αμερικανός, ανέφερε για το διάστημα που έλειπε: "Στην πραγματικότητα ήταν πολύ δύσκολο. Από τότε που έπαιζα μπάσκετ τραυματίστηκε για πρώτη φορά πριν 12 χρόνια όταν ήμουν 16 και είχα σπάσει το αριστερό μου χέρι. Είχα άσχημες μνήμες τότε με το να μην μπορείς παίξεις.

Αυτός ο μήνας που έλειπα ήταν πραγματικά δύσκολος. Χαίρομαι που τελείωσε και ήρθε η ώρα να επιστρέχω. Τραυματίστηκα δύο μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, περίμενα πολύ αυτό το παιχνίδι. Τελικά τα καταφέραμε, η ατρόσφαιρα ήταν εκπληκτική και ήταν η πρώτη φορά που ήταν έτσι. Ανυπομονώ να έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα και σε άλλα παιχνίδια".

Για το ματς με την Καβάλα: "Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι δύσκολο, δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν. Θέλω να παίξω, δεν είμαι αγχωμένος. Ελπίζω να παίξω καλά και να νικήσουμε".

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, υπογράμμισε: "Σίγουρα ήταν δύσκολο (σ.σ. το διάστημα που απουσίαζε από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ), είχα βρει ρυθμό και έπαιζα καλά. Σίγουρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ένιωσα δύσκολα που έλειψα. Τώρα νιώθω καλά στο πόδι μου, δεν νιώθω ενοχλήσεις, περιμένω το ματς να έρθει και μετά από καιρό να ξαναπαίξω".

Δείτε το video...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ