ΠΑΟΚ

Οι 3+2 αποστολές της διοίκησης

Οι 3+2 αποστολές της διοίκησης
INTIME SPORTS

Η πάγιες υποχρεώσεις της ΚΑΕ, οι... διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της ομάδας για έναν συνεπή ΠΑΟΚ προς τους παίκτες και η "επιστροφή" του "Δικεφάλου" σε αγωνιστικό επίπεδο. Διαβάστε αναλυτικά

Η σημασία που δίνεται στο οικονομικό από τους ανθρώπους είναι μεγάλη, στα καθιερωμένα Δ.Σ. κάθε εβδομάδα αυτά πάντα βρίσκονται στο προσκήνιο στις συζητήσεις που γίνονται και από την στιγμή που δεν υπάρχει δυνατότητα να σκορπιστούν... πολλά ευρώ, είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το θέμα.

Είναι δεδομένο πως οι τρεις πρώτοι στόχοι της νυν διοίκησης είναι να πληρώνεται στην ώρα τους η Εφορία και το ΙΚΑ, αλλά και το άρθρο 99 (στο μέτρο του δυνατού).

"Σε αυτά ό,τι και να γίνει θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς", λένε συνεχώς στον "Δικέφαλο", τα στελέχη του οποίου πάντως έχουν στο μυαλό τους και ακόμη δύο... αποστολές που έχουν για την νέα σεζόν. Η μία είναι να είναι συνεπής η ομάδα προς τους παίκτες... Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει ένα "άσχημο" όνομα σε αυτό το θέμα και στον "Δικέφαλο" λένε πως το "κατεβασμένο" μπάτζετ θα βοηθήσει τον σύλλογο για να μην έχει στο... περίμενε τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

"Οι παίκτες θα είναι απόλυτα πληρωμένοι. Εφόσον το μπάτζετ παραμείνει στα επίπεδα που έχουμε σχεδιάσει (σ.σ. 200-250.000 ευρώ), το οποίο για να μην κρυβόμαστε είναι χαμηλό για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει λόγος να μην τους έχουμε οικονομικά τακτοποιημένους", είναι η άποψη που υπάρχει στον "Δικεφάλο". Επισημαίνεται ακόμη πως το... πάθημα σε αυτό το θέμα έχει γίνει ήδη μάθημα, ενώ για τις καθυστερήσεις που υπήρξαν φέτος, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως ήταν διαφορετικός ο προγραμματισμός που είχε γίνει και αυτό είχε τις... συνέπειες του.

"Εχουμε τραβήξει πολλά με τα παλιά χρέη και ήδη μας ταλαιπωρεί ακόμη το θέμα με τους Γκετσέφσκι και Ντελινικάιτις. Εμείς δεν πρέπει να μιμηθούμε άλλες διοικήσεις που δεν πλήρωναν τους παίκτες και έτσι 'ανέβηκαν' τα χρέη", λένε στον ΠΑΟΚ. "Φέτος υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά τα πράγματα ήταν διαφορετικά στον προγραμματισμό που έγινε πέρυσι. Πλέον αυτός είναι πολύ πιο προσεκτικός", προσθέτουν οι άνθρωποι του που στέκονται και στην δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. "Αυτός είναι ένας ακόμη μεγάλος στόχος που υπάρχει. Εγιναν λάθη την περσινή σεζόν, τώρα είμαστε πιο έμπειροι και θα πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο", τονίζουν στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ