ΠΑΟΚ

Ο... πολλαπλός ρόλος του Χαραλαμπίδη

Ο... πολλαπλός ρόλος του Χαραλαμπίδη

Η αγωνιστική αξία του Κώστα Χαραλαμπίδη, η... αρκετή δουλειά του στην προσαρμογή του Τζέικ Οντουμ και ο επαγγελματισμός του στα 38 του που αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους συμπαίκτες του

Aναμφίβολα ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν ο παίκτης-κλειδί προκειμένου ΠΑΟΚ να κάμψει την αντίσταση του Ρεθύμνου. Με τρίποντο διαμόρφωσε το 67-67 ενώ "πήγε" το ματς στην παράταση "γράφοντας" το 69-69. Στο έξτρα πεντάλεπτο με πέντε συνεχόμενους πόντους του έγινε το 82-74 και κάπου εκεί ο "Δικέφαλος" ουσιαστικά "τελείωσε" με την υπόθεση νίκη. Ο "Μπίδης" για μια ακόμη φορά έδειξε την αγωνιστική ποιότητά του αλλά και την ψυχραιμία του καθώς σε πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ κατά το παρελθόν έχει συμβάλλει σημαντικά στο να φτάσουν οι "ασπρόμαυροι" στην νίκη.

Για τον έμπειρο γκαρντ, θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας από τους κόλπους της ομάδας προέκυπτε ικανοποίηση καθώς έδειχνε ιδιαίτερα καλή εικόνα και πως μπορεί να παραμείνει σε υψηλά στάνταρ ως παίκτης (σε κάποια ματς δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά δεν υπήρχε ανησυχία για την κατάστασή του). Η παρουσία του στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν περιορίζεται μόνο στο τι κάνει στα ματς της ομάδας και στους πόντους που "προσφέρει" σε αυτά.

Η... βοήθεια στον Όντουμ

Ο Χαραλαμπίδης έχει έναν ειδικό και πολλαπλό ρόλο στον ΠΑΟΚ... Για παράδειγμα, κατά την προετοιμασία στην ομάδα έλεγαν ότι στις προπονήσεις ο "Μπίδης" είχε από πολύ κοντά τον Τζέικ Οντουμ προκειμένου να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί όσο πιο καλύτερα γίνεται. Υπήρχε αρκετή... δουλειά από τον έμπειρο γκαρντ προκειμένου ο Αμερικανός να αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

Παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συμπαίκτες του

Από εκεί και πέρα, στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως ο Χαραλαμπίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συμπαίκτες του σχετικά με το πώς πρέπει να δουλεύουν. Πρόκειται άλλωστε για έναν καλαθοσφαιριστή που είναι 38 ετών αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και με τον επαγγελματισμό του (και το πώς δουλεύει) "δείχνει" σε άλλους παίκτες του "Δικεφάλου" το τι... πρέπει να κάνουν. Σε κάθε περίπτωση, ο "Μπίδης" "δικαιολογεί" με πολλούς τρόπους τον τίτλο του αρχηγού που έχει στον ΠΑΟΚ...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ