ΠΑΟΚ

Ο... πληρωμένος Στίγκερς και ο Παππάς

ΠΑΟΚ-ΟΛΙΝ ΕΝΤΙΡΝΕ / ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ
ΠΑΟΚ-ΟΛΙΝ ΕΝΤΙΡΝΕ / ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ MOTIONTEAM

Παρά τα όσα υποστηρίζει ο επίσημος ΠΑΟΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στίγκερς, είδε το χρώμα του χρήματος γι' αυτό και προπονήθηκε. Ιδιαίτερα στον Νίκο Παππά.

Στην προσαρμογή του Νίκου Παππά ρίχνεται το βάρος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αυτό το διήμερο. Ο τελευταίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, σύμφωνα με τα όσα λένε αυτοί που τον ζουν στις προπονήσεις και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, πόσο μάλλον από την στιγμή που υπάρχει η απουσία του Ούρος Ντούβνιακ.

Ο νεαρός γκαρντ, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε την Παρασκευή (3/2), λογικά θα χρησιμοποιηθεί και σαν "άσσος" αφού πέραν του Σέρβου, μόνο ο Ντάντε Στίγκερς είναι "καθαρός" πλέι μέικερ.

Ο νέος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει... αρέσει αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα και είναι χαρακτηριστικό πως στους κόλπους αυτής λέγεται με σιγουριά πως "θα βοηθήσει αρκετά". Στον Παππά γίνονται εντατικά μαθήματα για να μάθει το παιχνίδι της ομάδας και να ανταποκριθεί όταν κληθεί από τον Μαρκόπουλο να "ριχτεί" στο ματς με τον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (3/2) έγιναν πληρωμές στο τεχνικό τιμ και στους υπαλλήλους της ομάδας, ενώ σχετικά με τους παίκτες (πήραν μέρος των οφειλομένων μέσα στην εβδομάδα), πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα να γίνει συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Γύρισε γιατί πληρώθηκε ο Στίγκερς!

Σχετικά με το θέμα του Ντάντε Στίγκερς, η πληροφόρηση είναι άλλη σε σχέση με αυτή που υπάρχει επισήμως από τον ΠΑΟΚ (υποστηρίζεται από τον "Δικέφαλο" πως δεν πληρώθηκε, αλλά συμφώνησε να επιστρέψει στις προπονήσεις).

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτή, ο Αμερικανός πληρώθηκε για να γυρίσει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Λέγεται ότι του δόθηκαν 1.000 ευρώ και γι' αυτό αποφάσισε και αυτός να προπονηθεί και έτσι να μην παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη μέρα εκτός. Ο Στίγκερς, έχει συμφωνήσει να πάρει κι άλλα χρήματα το επόμενο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ