ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, ο Σαλούστρος και οι λεπτομέρειες

Ο ΠΑΟΚ, ο Σαλούστρος και οι λεπτομέρειες
INTIME SPORTS

Ολα δείχνουν πως μετά από διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, ο Χρήστος Σαλούστρος -ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ρεθύμνου- θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν... οριστικές εξελίξεις για το θέμα του Χρήστου Σαλούστρου, ο οποίος εκτός απροόπτου θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Προκειμένου να γίνει αυτό, θα πρέπει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες που φαίνονται μικρές αλλά είναι σημαντικές και η κύρια είναι το οριστικό τέλος της συνεργασίας του παίκτη με τον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα, θα διευθετηθούν κάποια άλλα ζητήματα που αφορούν την συνεργασία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, όπως οι εγγυήσεις στο οικονομικό και το τι θα γίνει με την στρατιωτική του θητεία. Φαίνεται, πάντως, να υπάρχει ταύτιση απόψεων στα βασικά, όπως το ποσό που θα καρπωθεί ο καλαθοσφαιριστής στον "Δικέφαλο" καθώς και ο αγωνιστικός ρόλος που θα έχει.

Ενδεχομένως την άλλη εβδομάδα να έχει "τελειώσει" το θέμα του Σαλούστρου (εκτός κι αν αυτές τις μέρες υπάρξει κάποια δελεαστική πρόταση για τον παίκτη και τα πράγματα πάρουν αρνητική τροπή, κάτι που λογικά δεν θα συμβεί), το οποίο προφανώς και δεν θα υπήρχε αν ο Λεωνίδας Κασελάκης έλεγε "ναι" στην πρόταση του "Δικεφάλου".

Σε επικοινωνία με την πλευρά Σαρικόπουλου

Εφόσον ο ΠΑΟΚ "τελειώσει" με το θέμα του Κέβιν Λάνγκφορντ και παρθεί οριστική απόφαση να ενισχυθεί κι άλλο στη ρακέτα, τότε μπορεί να προχωρήσει το θέμα του Ζήση Σαρικόπουλου. Μάλιστα πρόσφατα έγινε επαφή μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του "Δικεφάλου". Από τους "ασπρόμαυρους" δεν έχει μεταφερθεί πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ελληνα σέντερ, αλλά ότι ψάχνουν να δουν αν είναι καλά ο παίκτης με τον τραυματισμό που είχε παλαιότερα στο γόνατο. Ο καλαθοσφαιριστής είναι κάθετος στο ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό και μάλιστα για να το διαπιστώσουν αυτό στον ΠΑΟΚ, είναι πρόθυμος να "ανέβει" αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ