ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ έχει τύχη για την τρίτη θέση..."

"Ο ΠΑΟΚ έχει τύχη για την τρίτη θέση..."
INTIME SPORTS

Ο παίκτης του Παναθηναικού, Γιώργος Αποστολίδης μιλάει για την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ, τονίζει πως ο στόχος πρέπει να είναι η τρίτη θέση ενώ αναφέρεται και στο κυριακάτικο ματς μεταξύ των "πρασίνων" και των "ασπρόμαυρων"

Ενα... δικό του παιδί έχει ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναικό. Ο λόγος για τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος ανδρώθηκε στον "Δικέφαλο" και μετά προσέφερε στην "πρώτη" ομάδα των "ασπρόμαυρων" (η τελευταία αγωνιστική χρονιά που έπαιξε στον ΠΑΟΚ ήταν η σεζόν 2010-11 κατά την οποία ο "Δικέφαλος" τερμάτισε τρίτος).

Ο καλαθοσφαιριστής των "πρασίνων" με αφορμή το ματς του Παναθηναικού με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο olaPAOK.gr για την εικόνα που έχει για τον "Δικέφαλο" αλλά και για την "μάχη" της τρίτης θέσης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ έχει τις προυποθέσεις για να την κατακτήσει. Συγκεκριμένα είπε:

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικός, παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ. Είχε κάνει ένα σερί νικών με δύσκολους ανιπάλους, αν και έκανε την ήττα από τον Αρη αλλά μετά κατάφερε να πάρει το αίμα του πίσω.. Εχει έναν σπουδαίο προπονητή που κάθε μέρα φαίνεται η δουλειά του ενώ ήταν άτυχος στην Ευρώπη γιατί υπήρχε κούραση από τα συνεχόμενα ματς".

Για την συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ: " Νομίζω με ένα ματς την εβδομάδα θα έχει χρόνο να ετοιμαστεί καλύτερα ο ΠΑΟΚ. Νομίζω θα εμφανιστεί πιο αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα και θα είναι καλύτερος στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ".

Για το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: " Πέρυσι ήταν σημείο αναφοράς ο Λάζαρος, ο οποίος βοηθούσε και στη δημιουργία. Φέτος οι ψηλοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλοί, ο Τσαιρέλης ο Μαργαρίτης και ο Μπόγρης συνθέτουν μια καλή τριάδα στη φροντ-λάιν και από πίσω είναι ο Καλλές. Στη περιφέρεια είναι ο Κούπερ μαζί με τον Χαραλαμπίδη ο οποίος είναι παίκτης αναγνωρισμένης αξίας. Γενικά στον ΠΑΟΚ φέτος θέλουν να παίζουν ένα πιο γρήγορο μπάσκετ δίχως πολύ λόου ποστ, ο Κούπερ είναι καλός στο πικ εν ρολ και στο τρανζίσιον γκέιμ. Πέρυσι η ομάδα στηριζόταν στον Λάζαρο, φέτος δεν έχει έναν παίκτη που να παίζει τόσο καλά στο ποστ αλλά έχει γρήγορους ψηλούς".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει την τρίτη θέση: " Νομίζω πως θα παλέψει με τον Πανιώνιο και τον Αρη για την τρίτη θέση. Θεωρώ πως μπορεί να χτυπήσει τον Πανιώνιο, ο οποίος ίσως να έχει πιο βαθύ ρόστερ, έχει έμπειρους παίκτες αλλά συνεχίζει στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα, δεν υστερεί σε κάτι και με έναν αγώνα την εβδομάδα θα είναι καλύτερα τα πράγματα και θα είναι πιο αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα. Εχει τύχη ο ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση... Στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι η είσοδος στην τετράδα και πιο συγκεκριμένα η τρίτη θέση".

Για το Παναθηναικός-ΠΑΟΚ: " Εμείς δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου. Θα δούμε πολύ σοβαρά το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι μια καλή ομάδα. Απο χθες ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το παιχνίδι, έχουμε μια δύσκολη συνέχεια στο TOP 16 αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ