ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός και το... ήσυχο "Παλατάκι"

Ο Ολυμπιακός και το... ήσυχο "Παλατάκι"

Το ματς με τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζεται ως μια ευκαιρία να έρθουν αρκετά έσοδα στην ΚΑΕ, η... επικινδυνότητα ωστόσο του αγώνα απασχολεί στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να "σταλεί" μήνυμα σε οπαδούς για κόσμια συμπεριφορά.

Ως μια ευκαιρία να έρθουν αρκετά έσοδα στην ΚΑΕ αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, η προσέλευση στο "Παλατάκι" μόνο ικανοποιητική δεν κρίνεται και στον "Δικέφαλο" ελπίζουν αλλά και εκτιμούν πως η εικόνα στο γήπεδο στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με άλλους αγώνες.

Παράλληλα πάντως υπάρχει και κάποιος... φόβος για το συγκεκριμένο ματς. Γιατί; Παραδοσιακά οι αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό κρύβουν κινδύνους σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα και αυτό το έχουν στο μυαλό τους στους "ασπρόμαυρους".

Γι΄αυτό και όπως αναφέρεται από το στρατόπεδο της ομάδας, λογικά θα υπάρξει επικοινωνία με εκπροσώπους συνδέσμων γι' αυτό το θέμα.

Αυτό που θα υπογραμμιστεί από στελέχη του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν θα πρέπει να συμβεί το παραμικρό καθώς έτσι θα ζημιωθεί η ΚΑΕ που έχει μεγάλη ανάγκη να έρθουν πολλά έσοδα στο ματς της Κυριακής (27/1). Στον "Δικέφαλο" θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως θα πρέπει να υπάρξει μια κόσμια συμπεριφορά στο παιχνίδι και να μην κινδυνεύσει η ομάδα με τιμωρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ