ΠΑΟΚ

Ο Ντικούδης, τα ...διαζύγια και τα οφειλόμενα

Ο Ντικούδης, τα ...διαζύγια και τα οφειλόμενα
INTIME SPORTS

Το θέμα του Ντικούδη δεν φαίνεται καθόλου απλό, την ώρα που στο ζήτημα του Τζέι Αρ Γκίντενς απομένει η συμφωνία για τα οφειλόμενα.

Η μοναδική εκκρεμότητα που μένει για την υπόθεση του Τζέι Αρ Γκίντενς είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και της ομάδας όσον αφορά τα οφειλόμενα. Αυτό μοιάζει με τυπική διαδικασία και η οριστική συμφωνία θα... έρθει είτε θα γίνει την Κυριακή (19/2), είτε την Δευτέρα (20/2).

Ο παίκτης, όπως αναφέραμε, άμεσα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ώστε να κάνει επέμβαση για το πρόβλημα στον καρπό του, ενώ όπως τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, τα πράγματα για να βρεθεί αντικαταστάτης του δεν είναι εύκολα λόγω της οικονομικής στενότητας (μόνο βάσει κανονισμών ο ΠΑΟΚ θα αντικαταστατήσει τον παίκτη).



Οσον αφορά τα πράγματα του Δήμου Ντικούδη, για τον οποίο αποκαλύψαμε πως έχει στο μυαλό του την αποχώρηση, τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Στον ΠΑΟΚ δεν αρνούνται πως έχει προκύψει θέμα, ενώ υπάρχει και μέσα από την ομάδα (όχι από όλους) διάθεση για λύση της συνεργασίας με τον παίκτη...

Το πρόβλημα πάντως δεν είναι οικονομικό και θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Από εκεί και πέρα το μεσημέρι της Κυριακής (19/2) επιστρέφει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ