ΠΑΟΚ

Ο Κάρτερ και το θέμα Κοντομηνά

Ο Κάρτερ και το θέμα Κοντομηνά
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ έχουν σκεφτεί την περίπτωση του Μαρκ Κάρτερ, την ίδια στιγμή που ο Μάνος Μαλέλης κάνει προσπάθειες για το... deal με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Αρκετοί μνηστήρες για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη

Στον ΠΑΟΚ έχουν να ασχοληθούν με τα θέματα των ανανεώσεων αλλά σκέφτονται και παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα. Μέσα σε αυτούς είναι ο Μαρκ Κάρτερ που αγωνίστηκε φέτος στον ΑΓΟΡ αποτελώντας τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας μετά τον Μπρεντ Πέτγουει.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλων Τσόχλας θα μιλήσει πρώτα με το Ρέθυμνο και μετά θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρα τους, όμως το κλίμα για να παίξει στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό. Στον "Δικέφαλο" έχουν καλή άποψη γι' αυτόν...

Επίσης είναι στη λίστα και ο Βασίλης Ξανθόπουλος (δεν είναι τόσο εύκολη η περίπτωσή του), ο οποίος ναι μεν δεν βλέπει αρνητικά την προοπτική να παίξει στον ΠΑΟΚ (σ.σ. σε περίπτωση βέβαια που οριστικοποιηθεί πως δεν θα παραμείνει στον Παναθηναικό) αν και γνωρίζει πως τα χρήματα σε σχέση με τον Παναθηναικό θα είναι πολύ μειωμένα, όμως και αυτός περιμένει πρώτα να δει τι προτάσεις θα έχει ενώ καλοβλέπει την περίπτωση του εξωτερικού.

Προσπαθεί ο Μαλέλης για Κοντομηνά

Τα μεταγραφικά πάντως θα εξαρτηθούν άμεσα από το θέμα της χορηγίας του Δημήτρη Κοντομηνά. Ο Μάνος Μαλέλης κάνει προσπάθεια να γίνει το... deal με το ίδιο ποσό που δόθηκε και φέτος στον ΠΑΟΚ, θέλει πρώτα να πείσει τον γνωστό επιχειρηματία και μετά να γίνει με καλές συνθήκες το ραντεβού των στελεχών της ΚΑΕ μαζί του. Πάντως τα λεφτά μιας πιθανής νέας χορηγίας θα αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι λογικά...

Οσον αφορά τους παίκτες που έπαιξαν φέτος στον ΠΑΟΚ και θέλουν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ στον "Δικέφαλο", ο ατζέντης Μηνάς Τουκμενίδης ξεκαθαρίσει πως έχει να μιλήσει αρκετό καιρό με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και πως δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό για τους παίκτες του (Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Δέδας και Μαργαρίτη).

Σε ό,τι αφορά πάντως τον Μαργαρίτη, υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον ενώ ο παίκτης έχει αυξημένες απαιτήσεις σε σχέση με πέρυσι. Αυτό το ξέρουν στον ΠΑΟΚ, το θέμα όμως είναι σε ποιο ύψος συμβολαίου μπορούν να φτάσουν προκειμένου να τον ικανοποιήσουν.

Οσον αφορά τον Μιχάλη Τσαιρέλη, που ήταν εξαιρετικός φέτος, στους "ασπρόμαυρους" θέλουν πρώτα να βρουν... άκρη με τα οφειλόμενα έτσι ώστε μετά να προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις με την πλευρά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ