ΠΑΟΚ

Ο Καραποστόλου στο "Παλατάκι"

Ο Καραποστόλου στο "Παλατάκι"

Ο Σωτήρης Καραποστόλου έδωσε το παρών στο PAOK Summer Basketball την Τρίτη (26/6) μιλώντας σε παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό

Aκόμη ένας παίκτης που έχει εξεταστεί από τον ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στο PAOK Summer Basketball Camp ...

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καραποστόλου (δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να καταλήξει στον Ικαρο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πρίφτη), ο οποίος έδωσε το παρών την Τρίτη (26/6) στο γήπεδο του "Δικεφάλου" προκειμένου να μιλήσει στα παιδιά που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό καμπ. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρεται:

"Ενας κλασικός σουτέρ και από τους καλύτερους του Ελληνικού πρωταθλήματος, ο Σωτήρης Καραποστόλου ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος στην σημερινή ημέρα στο PAOK Summer Basketball Camp. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για την καριέρα του, απάντησε σε ερωτήσεις, συμμετείχε σε διαγωνιστικά παιχνίδια και υπέγραψε αυτόγραφα στους νεαρούς αθλητές του καμπ.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την τετραετή παρουσία του στο πανεπιστήμιο New Hampshire, καθώς δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για την εμπειρία του από το κολεγιακό μπάσκετ, ενώ μίλησε αρκετή ώρα και για το σήμα κατατεθέν του, το τρίποντο και εξήγησε μάλιστα ότι μέσα από σκληρή δουλειά και με καθημερινή επιπλέον προπόνηση έφτασε σε αυτό το επίπεδο ευστοχίας από τη γραμμή του τρίποντου.

Μεγάλη ήταν και η προσπάθεια των αθλητών του καμπ για να κερδίσουν σε μονομαχία στα τρίποντα τον Σωτήρη Καραποστόλου, που αποδείχθηκε όμως ανίκητος αντίπαλος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ