ΠΑΟΚ

Ο Καλλές και τα οφειλόμενα

Ο Καλλές και τα οφειλόμενα
INTIME SPORTS

Από εβδομάδα ρυθμίστηκε σύμφωνα με την πλευρά του Νίκου Καλλέ το ραντεβού με το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Τι δηλώνει ο εκ των εκπροσώπων των Γκετσέφσκι και Ντελινικάιτις για τα θέματα των δύο

Αυτή την εβδομάδα είχε προγραμματιστεί να γίνει το ραντεβού για τον Νίκο Καλλέ, από την στιγμή όμως που ο Μπάνε Πρέλεβιτς μετέβη στο Βελιγράδι δεν υπήρξε συνάντηση.

Σύμφωνα με την πλευρά του νεαρού παίκτη, υπήρξε επικοινωνία με το στρατόπεδο του "Δικεφάλου" και έχει κανονιστεί την επόμενη εβδομάδα να γίνει το ραντεβού.

Τα δεδομένα τα έχουμε εξηγήσει για τον Καλλέ, ο οποίος μόνο σε περίπτωση που δοθεί λύση στα χρήματα που έχει λαμβάνειν (σ.σ. 25.000 ευρώ) θα συζητήσει την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του.

Γενικώς τα οφειλόμενα είναι σε πρώτη γραμμή. Υπάρχουν και αυτά των Γκετσέφσκι-Ντελινικάιτις... Η πλευρά των εκπροσώπων τους δεν δείχνει διατεθειμένη για συμβιβασμό. "Εχει βγει εδώ και καιρό η απόφαση για τον Ντελινικάιτις. Είναι 56.000 ευρώ, κάποια στιγμή θα υπάρξει και απαγόρευση μεταγραφών", δήλωσε στο olaPAOK.gr ο εκ των εκπροσώπων των δύο παικτών, Αρης Λυχναράς.

" Προχωρά και η προσφυγή του Γκετσέφσκι (σ.σ. 60.000 ευρώ). Είχαμε μιλήσει γι' αυτά τα θέματα με τον ΠΑΟΚ. Είναι κρίμα... Ο Σταυρόπουλος είναι φίλος μου, όπως και ο Τέλης (σ.σ. Ζουρνατσίδης). Εγώ εκτελώ τις εντολές του Καπικιόνι", πρόσθεσε και ερωτηθείς για το αν είναι διατεθειμένος να γίνει κάποιος συμβιβασμός με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ανέφερε: " Δεν έχω λόγο να μιλήσω.... Η απόφαση άλλωστε από την FIBA έχει βγει". Με λίγα λόγια τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ενδεχομένως εάν οι ίδιοι οι αθλητές δώσουν το οριστικό "οκ" να μπει "φρένο" στην υπόθεσή τους, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Στο μεταξύ λόγω Γ.Σ. και εκλογών στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ οι προπονήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα και Τρίτη. Θα ξεκινήσουν και πάλι την Τετάρτη (30/5).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ