ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν και ο... σημαντικός ρόλος του "Ζαγόρ"

Ο Ιβάν και ο... σημαντικός ρόλος του "Ζαγόρ"
INTIME SPORTS

Όσον αφορά την κουβέντα που θέλουν να κάνουν με τον Σαββίδη για το ενδεχόμενο μιας μεγαλύτερης βοήθειας από πλευράς του, στον μπασκετικό ΠΑΟΚ θεωρούν... μεγάλο κέρδος το ότι είναι δίπλα του ο Ζαγοράκης

Όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και μήνες, στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν να γίνει μια κρούση στον Ιβάν Σαββίδη για να φανεί αν μπορεί να βοηθηθεί η ΚΑΕ περισσότερο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ (πέραν δηλαδή της συμφωνίας που έχει γίνει για το σήμα).

Ουσιαστικά αυτό το θέμα επιβεβαίωσε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που έγινε την Παρασκευή αφού με βάση τα λεγόμενα του "τίγρη" φάνηκε πως είναι στο πλάνο να γίνει μια κουβέντα με τον Σαββίδη.

Από τον οποίο οποιαδήποτε μορφή βοήθειας μπορεί να έχει παραπάνω το μπασκετικό τμήμα, αυτό μόνο θετικό θα είναι γι' αυτό όπως υπογραμμίζουν στην ομάδα... Πλέον οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ τελείωσαν, οπότε με το που βρει χρόνο ο ομογενής επιχειρηματίας θα επιχειρηθεί να γίνει μια συζήτηση μαζί του.

Μάλιστα στο μπασκετικό τμήμα θεωρούν κέρδος ότι είναι κοντά του ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο τελευταίος έχει άριστες σχέσεις με τον Μπάνε Πρέλεβιτς (ο πρόεδρος ΚΑΕ μάλιστα τον είχε καλέσει και στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας) και ως εκ τούτου στην ομάδα θεωρούν πως είναι μεγάλο ατού για την σχέση με τον Σαββίδη το ότι ο "Ζαγόρ" είναι ένα άτομο της εμπιστοσύνης του.

Κατά κάποιο τρόπο δηλαδή στον ΠΑΟΚ ποντάρουν στον Ζαγοράκη (για τον οποίο στο μπασκετικό τμήμα μιλούν με τα καλύτερα λόγια) για μια πιο στενή συνεργασία με τον ομογενή επιχειρηματία και πιθανά μεγαλύτερα κέρδη για την ΚΑΕ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με το ποσό που παίρνει το τμήμα μπάσκετ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Απλώς εφόσον αποκομίσει... κάτι παραπάνω το μπασκετικό τμήμα αυτό θα είναι μεγάλο όφελος γι' αυτό, ο Ζαγοράκης ενδεχομένως να μπορεί να συμβάλλει σε κάτι τέτοιο, αν και φυσικά την απόφαση καθαρά θα την πάρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ