ΠΑΟΚ

Ο... γνώστης του μπασκετικού τμήματος Σαββίδης

Ο... γνώστης του μπασκετικού τμήματος Σαββίδης

Η σύντομη τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη για τα όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ το τμήμα καλαθοσφαίρισης και η οποία είναι αλήθεια πως... άρεσε στους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων το βράδυ του Σαββάτου (22/12) μεταξύ της οικογένειας του ΠΑΟΚ στην εορταστική εκδήλωση που έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη και από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει το τμήμα μπάσκετ.

Για το οποίο μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδειξε γνώστης της ιστορίας της ομάδας και η σύντομη τοποθέτησή του... άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας.

Πέραν του ότι υπογράμμισε πως θα είναι κοντά στην ΚΑΕ, κάτι άλλωστε που απέδειξε με την συμφωνία που έγινε για το σήμα, τόνισε πως " είναι εδώ και το τμήμα μπάσκετ. Ξέρω πως έχει δώσει μεγάλη αίγλη στον ΠΑΟΚ και έχει φέρει ευρωπαικούς τίτλους στο σύλλογο....". Και τα στελέχη της ομάδας είναι αλήθεια πως έμειναν... ικανοποιημένοι από αυτή την σύντομη τοποθέτησή του.

" Και μόνο αυτό αρκεί για εμάς γιατί ξέρει ποιοι είμαστε", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο στρατόπεδο του μπασκετικού ΠΑΟΚ για τα όσα είπε ο Σαββίδης για το μπάσκετ. Μάλιστα όπως λένε στην ομάδα ο Γέρμαν Σιστιακόφ γνωρίζει καλά τι... εστί Μπάνε Πρέλεβιτς δεδομένου πως για οχτώ χρόνια ήταν στην ρωσική ομοσπονδία μπάσκετ.

Φυσικά υπήρχε η ευκαιρία εκεί να γίνουν διάφορες συνομιλίες με την πλευρά Σαββίδη ενώ την εβδομάδα που μπαίνει στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές για την συμφωνία που έχει γίνει για την εκμετάλλευση του σήματος. Κατά τα άλλα οι παίκτες του "Δικεφάλου" ως γνωστόν επιστρέφουν στις προπονήσεις στις 27 του μήνα καθώς τους έχει δοθεί άδεια από τον Σούλη Μαρκόπουλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ