ΠΑΟΚ

Ο... γκρεμός και τα κίνητρα στον κόσμο

Ο... γκρεμός και τα κίνητρα στον κόσμο
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν ένα "ζεστό" "Παλατάκι" στο ματς με το Περιστέρι μιας και η κατάσταση σε οικονομικό επίπεδο έχει περιέλθει σε οριακό σημείο και αναμένεται να απασχολήσει το επόμενο διάστημα

Στην αρχή υπήρχαν οι εκκλήσεις προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στην συνέχεια τα πακέτα εισιτηρίων για δύο αγώνες με 15 ευρώ.

Ακολούθως το "πέσιμο" της τιμής στα 5 ευρώ στο ματς με το Μαρούσι. Πλέον το νέο κίνητρο που δίνει η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ στον κόσμο της ομάδας είναι η... κολόνια της ομάδας μιας και οι πρώτοι 500 που θα αγοράσουν εισιτήριο για το ματς με το Περιστέρι θα την παραλαμβάνουν δωρεάν.

Οπως γίνεται αντιπληπτό από τα παραπάνω η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάνει... ό,τι μπορεί για να προσελκύσει τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο. Στα τελευταία δύο εντός έδρας ματς "σκέφτηκε" νέους τρόπους για να το κάνει και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

" Η ομάδα είναι στην άκρη του γκρεμού και έχει ανάγκη τον κόσμο της", λένε χαρακτηριστικά στον "Δικέφαλο", που δεν κρύβουν ότι πονοκεφαλιάζουν για το πως δεν θα βρεθούν τα χρήματα για τις δόσεις στο άρθρο 99. Κι αν τον Δεκέμβρη βρέθηκε η λύση με επιταγή χορηγού, οι υπόλοιποι μήνες είναι άγνωστο πως θα καλυφτούν τα έξοδα. Και η αλήθεια είναι πως με την αποχώρηση του Γιάννη Καλαμπόκη η ΚΑΕ γλιτώνει χρήματα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να τεθει επί τάπητος το μέλλον της ομάδας και πως θα μπορέσει να βρει πόρους εσόδων και στον ΠΑΟΚ περιμένουν για ακόμη μια φορά τον κόσμο της ομάδας στο ματς με το Περιστέρι αφού η κατάσταση έχει περιέλθει σε οριακό επίπεδο.

Μάλιστα από την Τετάρτη (22/2) σχολιάζεται ιδιαίτερα στους κόλπους της ομάδας το γεγονός πως το νέο... κίνητρο στον κόσμο είναι η κολόνια της ομάδας. " Από τα ματς ΠΑΟΚ-Αρης που υπήρχε πριν πολλά χρόνια μαύρη αγορά για να βρει κανείς εισιτήρια, πλέον δίνουμε... κολόνιες για να έρθει ο κόσμος", λένε με παράπονο στους κόλπους της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ