ΠΑΟΚ

Ο Γκίντενς και οι απόντες

Ο Γκίντενς και οι απόντες

Δεν προπονήθηκαν την Τρίτης (31/1) οι Γιάννης Καλαμπόκης και Ευθύμης Τσακαλέρης. Η μείωση αποδοχών του Γκίντενς... έρχεται μέσω εγγυήσεων

Φαίνεται πως το απουσιολόγιο του Σούλη Μαρκόπουλου δεν μπορεί να είναι ποτέ λευκό... Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (31/1), μέρα κατά την οποία δεν προπονήθηκαν οι Γιάννης Καλαμπόκης και Ευθύμης Τσακαρέλης.

Ο τελευταίος από την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση, ενώ ο πρώτος εξακολουθεί να είναι άρρωστος. Ετσι έμεινε στα... πιτς και εφόσον ο οργανισμός του "επανέλθει", τότε θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα ο Ούρος Ντούβνιακ, που έχει τεθεί εκτός από το συγκεκριμένο ματς, έκανε θεραπεία, ενώ προπονήθηκε κανονικά και ο Τζέι Αρ Γκίντενς.

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, εφόσον δοθούν οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις θα τεθεί επί τάπητος και η προοπτική μείωσης αποδοχών του συμβολαίου του, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ΚΑΕ. Θέμα για το οποίο ο Γκίντενς φέρεται να είναι διατεθειμένος να το κάνει...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ