ΠΑΟΚ

Ο Γκίντενς και ο... Πηλοίδης

Ο Γκίντενς και ο... Πηλοίδης

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (2/1) λόγω ενόχλησης στο πόδι, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ συζητούν το όνομα του συγκεκριμένου διαιτητή εν όψει ΚΑΟΔ. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (2/1). Στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας δεν συμμετείχε ο Τζέι Αρ Γκίντενς μιας και, όπως λένε στον "Δικέφαλο", ταλαιπωρείται από ενόχληση στο πόδι (στους "ασπρόμαυρους" κάνουν λόγο για διάστρεμμα).

Σύμφωνα πάντως με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

Διαβάστε γιατί κλήθηκε σε απολογία η ΚΑΕ ΠΑΟΚ...

Ένα ματς στο οποίο ο Σούλης Μαρκόπουλος αναζητά λύσεις εκ των έσω για την ρακέτα μετά την φυγή του Μάρκους Γκόρι. Πάντως στους κόλπους των "ασπρόμαυρων" θα πρέπει να σημειωθεί πως συζητείται το ότι σε αυτό το ματς θα είναι ξανά διαιτητής σε ματς του "Δικεφάλου" ο Αναστάσιος Πηλοϊδης.

Κάποια σφυρίγματα του τελευταίου, ειδικότερα στο ματς με το Περιστέρι, ακόμη δεν έχουν... ξεχαστεί και στον ΠΑΟΚ περιμένουν αυτή την φορά ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην απασχολήσει και... μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης (4/1). Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα ζητήματα όπως της αποδέσμευσης του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους αλλά και της ενίσχυσης δεν υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό, όπως λένε στον ΠΑΟΚ.

Εάν δεν βρεθεί κάποιος παίκτης που να... αρέσει αλλά και να είναι κοντά στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ ακόμη και στο ματς με τον Ίκαρο το Σάββατο (7/1) να μείνει ως έχει αφού στην συνέχεια υπάρχει το ρεπό της ομάδας και περισσότερος χρόνος για να αναζήτηση (όπως έχουν γράψει τις προηγούμενες μέρες προβάδισμα έχει το σενάριο να αποκτηθούν δύο ψηλοί).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ