ΠΑΟΚ

Ο... ελκυστικός ΠΑΟΚ

Ο... ελκυστικός ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ στέκονται αρκετά στο ότι πολλοί παίκτες που έπαιξαν φέτος σε άλλες ομάδες, βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την καριέρα τους στον "Δικέφαλο"

Ικανοποίηση υπάρχει στον ΠΑΟΚ για το γεγονός πως πολλοί παίκτες που έπαιξαν φέτος σε άλλες ομάδες, δηλώνουν θετικοί στο να συνεχίσουν την καριέρα τους στον "Δικέφαλο".

Κάτι τέτοιο είναι λογικό να "φέρνει" χαμόγελα στην ομάδα καθώς είναι γεγονός πως προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και λίγοι οι καλαθοσφαιριστές που έβλεπαν... διατακτικά την προοπτική να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Αυτό γιατί οι "ασπρόμαυροι" δεν είχαν το... καλύτερο δυνατό όνομα (λόγω οικονομικών κυρίως) στο στρατόπεδο των παικτών, ωστόσο πλέον θεωρούνται πιο "ελκυστικοί".

Βέβαια το θέμα των εγγυήσεων στα συμβόλαια είναι ένα πρόβλημα, αυτό όμως ισχύει και για άλλες ομάδες καθώς είναι λογικό οι καλαθοσφαιριστές λόγω της κρίσης που υπάρχει, να προτιμούν να έχουν "σίγουρα" τα λεφτά τους.

Οπως και να έχει όμως το ότι πολλοί παίκτες θέλουν να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ είναι κάτι θετικό για τους ανθρώπους του, αν και φυσικά όλα εξαρτιούνται το οικονομικό και δεν αρκεί μόνο η... διάθεση.

Η προσπάθεια πάντως που γίνεται σε αυτό το κομμάτι (οικονομικό) αν και οι συνθήκες δεν είναι καθόλου εύκολες, η καλύτερη φετινή πορεία της ομάδας (στον ΠΑΟΚ τηρουμένων των δυσκολιών την θεωρούν πετυχημένη) σε σχέση με την σεζόν 2011-12 αλλά και η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου για τον οποίο είναι γεγονός πως πολλοί παίκτες μιλούν με τα καλύτερα λόγια, κάνει αρκετούς καλαθοσφαιριστές να θέλουν να αγωνιστούν στους "ασπρόμαυρους".

Και αυτό λένε στην ομάδα πως δεν ισχύει μόνο για όσους δεν έχουν τόσο "δυνατά" ονόματα, αλλά και για παίκτες πρώτης γραμμής (σ.σ. για παράδειγμα ο Δημήτρης Τσαλδάρης, που αναμφισβήτητα ανήκει σε αυτή την κατηγορία, βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ)...

Κατά τα άλλα από τον ΚΑΟΔ προκύπτει πως θα συνεχίσει στους Δραμινούς ο Θοδωρής Ζάρρας, του οποίου ο ατζέντης έχει "ενοχληθεί" από τον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ