ΠΑΟΚ

Ο... έξτρα λόγος για τις επτά συνεχόμενες νίκες

Ο... έξτρα λόγος για τις επτά συνεχόμενες νίκες
INTIME SPORTS

Οι... υπολογισμοί που γίνονται στον ΠΑΟΚ, ο ανταγωνιστής για την τρίτη θέση Πανιώνιος και το ματς της 11ης αγωνιστικής με τους "κυανέρυθρους" που "υποχρεώνει" τους "ασπρόμαυρους" να διευρύνουν το νικηφόρο σερί. Διαβάστε αναλυτικά

Ο ΠΑΟΚ τα πάει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό, έχει πέντε συνεχόμενες νίκες και φυσικά θέλει να διευρύνει αυτό το σερί το επόμενο διάστημα.

Στον "Δικέφαλο" έχουν στο μυαλό τους το 7 στα 7, δηλαδή θετικά αποτελέσματα στα ματς με Ηλυσιακό (εκτός) και Πανελευσινιακό (εντός), καθώς εκτός όλων των άλλων, στο... βάθος σκέφτονται τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Στους "ασπρόμαυρους" τονίζεται πως ο ανταγωνιστής για την τρίτη θέση είναι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και ως εκ τούτου υπογραμμίζεται πως μέχρι τον αγώνα της Νέας Σμύρνης ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα στα επόμενα δύο παιχνίδια (στην παρούσα φάση οι "κυανέρυθροι" έχουν 15 βαθμούς και οι "ασπρόμαυροι" 14).

Μάλιστα στον ΠΑΟΚ ποντάρουν και στο γεγονός πως ο Παναθηναικός θα "λυγίσει" αυτή την εβδομάδα την αντίσταση του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, ενώ θεωρούν πως ο Απόλλων την 10η αγωνιστική στην Πάτρα μπορεί να κάνει την "ζημιά" στο σύνολο του Σφαιρόπουλου. Με λίγα λόγια στην χειρότερη περίπτωση, στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν πως με δύο νίκες στα επόμενα δύο ματς μέχρι τον αγώνα της Νέας Σμύρνης ο "Δικέφαλος" θα ισοβαθμεί με τους "κυανέρυθρους", ενώ στην καλύτερη θα είναι από... πάνω τους πριν την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής. Κάπως έτσι στον "Δικέφαλο" έχουν ένα εξτρά λόγο για να γίνουν επτά οι μέχρι στιγμής πέντε συνεχόμενες νίκες.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος να σημειωθεί πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κέρασε τους συμπαίκτες του την Τετάρτη λόγω των γενεθλίων του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ