ΠΑΟΚ

Ο Δέδας και η συμβολή του στις νίκες

Ο Δέδας και η συμβολή του στις νίκες

Η προσφορά του Γιώργου Δέδα στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ και οι αριθμοί που "δείχνουν" πως έχει κάνει καλά την... δουλειά του

O Γιώργος Δέδας "έδωσε" πολλά στον ΠΑΟΚ στο ματς με το Ρέθυμνο και κυρίως ήταν αυτός που "ξύπνησε" τον "Δικέφαλο" όταν στο ξεκίνημα του αγώνα έχανε με 13-23 και δεν "πατούσε" καθόλου καλά.

Ο έμπειρος φόργουορντ πέτυχε συνεχόμενα τρίποντα με αποτέλεσμα οι "ασπρόμαυροι" να "αντιδράσουν" και στο ημίχρονο να προηγούνται με 45-41.

Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους ο Δέδας πέτυχε 11 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής ενώ συνολικά "φόρτωσε" το καλάθι του ΑΓΟΡ με 13 πόντους (έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο).

Αναμφίβολα η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή, με τον ίδιο να έχει βάλει το... λιθαράκι του στις τρεις από τις τελευταίες τέσσερις νίκες του ΠΑΟΚ (κατά σειρά ο "Δικέφαλος" έχει κερδίσει Ηλυσιακό, Ικαρο, Αρη και ΑΓΟΡ).

Και μάλιστα αν προσέξει κανείς τον χρόνο συμμετοχής του και τον αριθμό των σουτ που έχει κάνει (με την έννοια πως έχει αστοχήσει σε λίγα), θα αντιληφθεί πως ο Δέδας έχει προσφέρει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Εχουμε και λέμε... Στον αγώνα με τον Ηλυσιακό (84-49 υπέρ του ΠΑΟΚ) πέτυχε οχτώ πόντους σε 12 λεπτά έχοντας 1/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα.

Στο επόμενο νικηφόρο παιχνίδι για τον "Δικέφαλο", αυτό απέναντι στον Ικαρο (78-86 υπέρ των "ασπρόμαυρων"), ο Δέδας πέτυχε 13 πόντους σε 14 λεπτά συμμετοχής με 1/1 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 2/2 βολές.

Στον αγώνα με τον Αρη (56-49 ο ΠΑΟΚ) έμεινε στα... ρηχά καθώς πέτυχε τρεις πόντους σε οχτώ λεπτά συμμετοχής ενώ στο ματς με τον ΑΓΟΡ (νίκη για τον "Δικέφαλο" με 97-90) επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας 13 πόντους σε 14 λεπτά συμμετοχής με 1/1 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 2/2 βολές. Με λίγα λόγια ο Δέδας στα νικηφόρα παιχνίδια απέναντι στον Ηλυσιακό, στον Ικαρο και στο Ρέθυμνο με βάση τους πόντους του, τα όχι πολλά λεπτά συμμετοχής του αλλά και το γεγονός πως ήταν πολύ εύστοχος στις προσπάθειες που πήρε, έχει κάνει πολύ καλά την... δουλειά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ