ΠΑΟΚ

Ο... bomber Μπόγιοβιτς

Ο... bomber Μπόγιοβιτς

Ποιες οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει στις μέχρι τώρα προπονήσεις ο Μίλος Μπόγιοβιτς και ποιο είναι το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα σύμφωνα με όσους τον ζουν καθημερινά.

Η προσπάθεια της καλύτερης ενσωμάτωσης του Μίλος Μπόγιοβιτς συνεχίζεται αφού ο τελευταίος αναμένεται να έχει περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, σε ένα ματς που μοιάζει τελικός για τον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα ένας παίκτης δεν μπορεί να κριθεί από τις προπονήσεις, αλλά ο Σέρβος έχει προκαλέσει θετικότατη εντύπωση στους κόλπους της ομάδας αναφορικά με το τι μπορεί να προσφέρει.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από όσους τον ζουν καθημερινά αυτό το διήμερο, μένοντας κυρίως στο καλό σουτ που έχει. Στον "Δικέφαλο" στέκονται στο... φαρμακερό χέρι που έχει, τονίζοντας πως είναι ένας πολύ καλός καλαθοσφαιριστής. " Είναι πολύ καλός παίκτης, ξεχωρίζει από το παιχνίδι του κυρίως το πολύ καλό σουτ που έχει", λένε μεταξύ άλλων στην ομάδα.

Επισημαίνουν ακόμη πως φαίνεται ξεκάθαρα ότι μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και πως είναι ικανοποιημένοι με βάση τα όσα έχουν δει έως τώρα από τον αθλητή. Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να έχει σαν μεγάλο ατού του τόσο πολύ την ντρίπλα, όμως, έχει στοιχεία στο παιχνίδι του που μπορούν να δώσουν σημαντικές ανάσες στον ΠΑΟΚ, όπως λένε στον "Δικέφαλο".

Οι άνθρωποι του οποίου πριν ακόμη από την απόκτησή του εξέφραζαν ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη τους στον συγκεκριμένο παίκτη και ακουγόταν μάλιστα από τους τελευταίους πως ο Σέρβος είναι "ένας Ελληνας Καλαμπόκης", θέλοντας να δείξουν πως το παιχνίδι του δεν διαφέρει πολύ από αυτό του νυν παίκτη της Αλμπα Βερολίνου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ