ΠΑΟΚ

Ο Αντριουσκεβίτσιους και οι ψηλοί

Ο Αντριουσκεβίτσιους και οι ψηλοί
Αντριουσκεβίτσιους

Αναμένουν επιταγή απο χορηγό στον ΠΑΟΚ ώστε να λύσουν την συνεργασία με τον Λιθουανό. Σκέψεις για διπλή ενίσχυση στη ρακέτα

Η θητεία του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους στον ΠΑΟΚ φτάνει στο τέλος του... Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τους κόλπους του "Δικεφάλου".

Ως γνωστόν εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει ξανά οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Λιθουανού για το ποσό που θα συμφωνηθεί να πάρει ο παίκτης έτσι ώστε να λύσει το συμβόλαιό του.

Αυτό ακόμη δεν είναι διαθέσιμο να του δοθεί, όμως, όπως λένε στους "ασπρόμαυρους" περιμένουν άμεσα επιταγή χορηγού και έτσι με το που θα την παραλάβουν, θα δοθεί στην πλευρά του του 24χρονου καλαθοσφαιριστή ώστε να αποτελέσει και... τυπικά παρελθόν.

Επί της ουσίας δηλαδή το θέμα της αποχώρησης του μοιάζει με θέμα χρόνου, σύμφωνα με τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίοι πλέον τονίζουν πως με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ομάδα... πάει για δύο σέντερ.

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να ήταν στην κορυφή της λίστας ο Ντόνι ΜακΓκραθ και ο γάμος με τον "Δικέφαλο" να έμοιαζε να είναι υπερβολικά κοντά, αλλά στους "ασπρόμαυρους" δεν φαίνεται να έχουν προτεραιότητα την απόκτηση "κοντού" και πλέον ρίχνουν (αυτό τουλάχιστον φαίνεται για την ώρα, αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι) το βάρος τους στην απόκτηση δύο σέντερ. " Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι", δηλώνουν κατηγορηματικά στους "

ασπρόμαυρους" που ισχυρίζονται πως "ψάχνουν", αλλά δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό για την ενίσχυση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ