ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, τα πλέι οφ και ο Βασιλειάδης

Ο ΠΑΟΚ, τα πλέι οφ και ο Βασιλειάδης
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εφόσον ο ΠΑΟΚ τελειώσει άμεσα τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ και δεν προκριθεί στα ημιτελικά, τότε υπάρχει σαν σκέψη ο Κώστας Βασιλειάδης να συνεχίσει σε άλλη ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Οπως είχαμε αναφέρει για τον Κώστα Βασιλειάδη ενδιαφέρθηκαν ισπανικές ομάδες (μεταξύ αυτών και η Εστουδιάντες, της οποίας προτάσεις είχε απορρίψει ο Βασιλειάδης), αλλά αυτό δεν σήμαινε σε καμιά περίπτωση πως θα χώριζαν οι δρόμοι του με τον "Δικέφαλο".

" Ο Βασιλειάδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν τον αφήνει να φύγει", ήταν αυτό που προέκυπτε από το περιβάλλον του παίκτη το Σάββατο ενώ από το στρατόπεδό του συνεχίζει να τονίζεται πως ο Βασιλειάδης " δεν θα φύγει"(όταν είχαμε αναφέρει το θέμα της πρότασης από την Εστουδιάντες, είχαμε γράψει πως ο παίκτης θα μείνει κανονικά στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν αφού αυτό "έβγαινε" τότε από την πλευρά του Βασιλειάδη).

Πάντως υπάρχει περίπτωση ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, εφόσον οι υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" τελειώσουν νωρίς. Η πρώτη φάση των πλέι οφ είναι πιθανό να αρχίσει στα μέσα της άλλης εβδομάδας (σ.σ. το πιθανότερο την επόμενη Πέμπτη (14/04). Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά για τον ΠΑΟΚ και "έρθει" ο αποκλεισμός, τότε ο Βασιλειάδης μπορεί να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο ως το τέλος της σεζόν και αυτό είναι είναι μια σκέψη που γίνεται από την πλευρά του παίκτη. Φυσικά αν ο "Δικέφαλος" προκριθεί στα ημιτελικά, τότε ο παίκτης θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, χαλαρό ήταν το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας δίχως να υπάρξει κάποιο απρόοπτο για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Eπιβεβαίωση από ΚΑΕ για το θέμα Βασιλειάδη

Το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός στην αποχώρηση του Κώστα Βασιλειάδη, ήταν κάτι που το υπογραμμίσαμε το Σάββατο. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται και από την ΚΑΕ αφού την Δευτέρα (4/4) ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε κουβέντα που είχε με τον Ελληνα παίκτη, του μετέφερε πως ο "Δικέφαλος" δεν δίνει το "ΟΚ" ώστε αυτός να παίξει σε άλλη ομάδα (άλλωστε "πλησιάζουν" τα πλέι οφ).

Προτάθηκε ο Μπάρτον

Θεωρητικά και δεδομένου πως τα πλέι οφ είναι πιθανό να ξεκινήσουν άμεσα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να ενισχυθεί με κάποιον "κοντό". Ωστόσο στον "Δικέφαλο" κρατούν χαμηλούς τόνους για το θέμα της ενίσχυσης. Επαφές με ατζέντηδες γίνονται συνεχώς ενώ στους "ασπρόμαυρους" "κοιτούν" στην αγορά για παίκτες που θα μπορούσαν άμεσα να ενισχύσουν την ομάδα. Ένας από τους καλαθοσφαιριστές που προτάθηκαν είναι ο Τσαρλς Μπάρτον (1,92, 24) ο οποίος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα στην Σουηδία με 18 πόντους μέσο όρο και 5,9 ασίστ ανά ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ