ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, ο Τσαϊρέλης και το εξωτερικό

Ο ΠΑΟΚ, ο Τσαϊρέλης και το εξωτερικό

Από τον ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη αλλά το θέμα θα προχωρήσει με το που τελειώσει και τυπικά η συνεργασία του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Ομάδα του εξωτερικού ήδη "βλέπει" τον "Τσάι"

Εδώ και πολλούς μήνες έχουμε αποκαλύψει το όνομα του Μιχάλη Τσαϊρέλη για τον ΠΑΟΚ σχετικά με την ενίσχυση της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής στη παρούσα φάση περιμένει να ενημερωθεί και τυπικά από τον Ολυμπιακό για το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους". Από τον ΠΑΟΚ έχουν μεταφέρει στον εκπρόσωπο του παίκτη πως υπάρχει ενδιαφέρον αλλά ότι το ζήτημά του θα προχωρήσει (και έτσι θα υπάρχει και πρόταση) από την στιγμή που μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό (στον "Δικέφαλο" σέβονται το γεγονός πως ακόμη ο Τσαϊρέλης τυπικά δεν έχει μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες αφού έχει συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου, αλλά το θέμα της οριστικοποίησης της μη παραμονής του στον Ολυμπιακό μπορεί να τελειώσει πολύ νωρίτερα).

Στον "Δικέφαλο" είναι αλήθεια πως μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον "Τσάι", τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του ενώ ο καλαθοσφαιριστής θα κοιτάξει τόσο το οικονομικό κομμάτι, όσο και τον αγωνιστικό ρόλο για την συνέχεια της καριέρας του σχετικά με την ομάδα που θα επιλέξει. Σχετικά με το αγωνιστικό σκέλος, στον ΠΑΟΚ δείχνουν να υπολογίζουν πάρα πολύ τον Τσαϊρέλη και είναι διατεθειμένοι να του δώσουν βασικότατο ρόλο ενώ στο οικονομικό φαίνεται πως θα χρειαστεί μια υπέρβαση από πλευράς "Δικεφάλου".

Για τον παίκτη να σημειωθεί πως ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού η οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο στον Έλληνα καλαθοσφαιριστή ο οποίος την Πέμπτη έκανε το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη και έτσι το επόμενο διάστημα θα είναι στην συμπρωτεύουσα και θα μπορεί να υπάρξει κάποια απευθείας επαφή μαζί του (φυσικά και με τον μάνατζερ του), αρκεί βέβαια να τελειώσει και τυπικά το θέμα της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για τον Μιχάλη Πελεκάνο (τα προηγούμενα χρόνια στις τάξεις του "Δικεφάλου" υπήρχε καλή άποψη για τον παίκτη) ο οποίος όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον Άρη ενώ διάφορα ονόματα είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και του Μπίλι ΜακΣέπαρντ ο οποίος είχε 21,6 πόντους μέσο όρο και 14,5 ριμπάουντ ανά αγώνα αγωνιζόμενος στην Ραμάτ Χασαρόν την σεζόν 2015-16.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ