ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και η περίπτωση Γουόσπουν

Ο ΠΑΟΚ και η περίπτωση Γουόσπουν

Από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Portsmouth Invitational Tournament, ο Γουές Γουόσπουν μόνο απαρατήρητος δεν φαίνεται να περνά από τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε αναφέρει την προοπτική ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Γουές Γουόσπουν, τον οποίο ο Νίκος Σταυρόπουλος παρακολούθησε στο Portsmouth Invitational Tournament. Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος παίκτης μόνο αδιάφορος δεν περνά στους "ασπρόμαυρους" και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από το γραφείο που εκπροσωπεί τον καλαθοσφαιριστή.

Ο "Δικέφαλος" "κοιτά" την περίπτωση του 23χρονου Αμερικανού πλέι μέικερ (σχετική επαφή έχει γίνει) ο οποίος δεν θεωρείται πολύ ακριβός και αυτό είναι στα θετικά για να μπορέσει να "τρέξει" το ζήτημά του (υποψήφιοι "κοντοί" που θα μπορούσαν να απασχολήσουν υπάρχουν γενικώς πολλοί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως μεταξύ άλλων ο Αλεξ Χάμιλτον ή ο Σακίλ Χάρισον).

Η πλευρά του Γουόσπουν περιμένει αυτή του ΠΑΟΚ ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση του Αμερικανού ο οποίος την σεζόν 2015-16 παίζοντας για τους Northern Iowa Panthers είχε μέσο όρο 14,2 πόντους, 5,3 ασίστ αλλά και 1,2 κλεψίματα ανά ματς. Στο μεταξύ επαφή υπήρξε και για έναν άλλο παίκτη που είχαμε γράψει και τον οποίο είδε ο Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament, τον Νέιθαν Μπουθ που είναι σέντερ.

Είναι όμως ακριβός και πιθανότατα να καταλήξει σε σύλλογο του Βελγίου (εκτός αν υπάρχει αλλαγή δεδομένων τα επόμενα 24ωρα, δοθεί οικονομική "ένεση" από τον Ιβάν Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ είναι πιο "άνετος" στο οικονομικό). Το ότι έγινε πάντως κουβέντα για τον Μπουθ δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτός είναι η -απόλυτη- προτεραιότητα για την ενίσχυση στη ρακέτα.

Για εκεί, εξάλλου, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχει το όνομα του Βασίλη Καββαδά. Απλώς για να μπορέσει να προχωρήσει το θέμα του, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό και να μείνει ελεύθερος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ