ΠΑΟΚ

Ο Μπρέμερ, η προσαρμογή του και η Μπούντουτσνοστ

ΑΦΙΞΗ BREMER ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΑΦΙΞΗ BREMER ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Το ματς με την Μπούντσουτσνοστ που αποτελεί ευκαιρία για να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα ο Τζέι Αρ Μπρέμερ εν όψει του ημιτελικού με τον Παναθηναικό και η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ που θα γίνει την Τρίτη.

Ο ΠΑΟΚ έχει περάσει στην επόμενη φάση του Eurocup και το τελευταίο παιχνίδι (17/12, 19.45) για το τέλος της πρώτης φάσης της διοργάνωσης είναι αυτό απέναντι στην Μπούντουτσνοστ.

Στις τάξεις του "Δικεφάλου" το συγκεκριμένο (εκτός έδρας) ματς, μεταξύ άλλων, το βλέπουν και ως μια ευκαιρία να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα ο Τζέι Αρ Μπρέμερ.

Ετσι αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να "μάθει" κι άλλο την ομάδα και να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό την άλλη Δευτέρα. Σήμερα όλοι οι παίκτες πήραν μέρος στις δύο προπονήσεις που έγιναν στο "Παλατάκι" ενώ πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φωτογράφιση της σεζόν, αυτή την φορά με τις φανέλες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Τρίτη η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Είναι γνωστό πως η ΚΑΕ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το θέμα της επανάληψης με τον Αρη. Αυτό δεν έγινε την Δευτέρα, αλλά θα συμβεί την Τρίτη καθώς στον "Δικέφαλο" δεν θέλουν να ισχύσει η απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του ντέρμπι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ