ΠΑΟΚ

Ο Μαρκόπουλος, το... μήνυμά του και ο Ζάρας

Ο Μαρκόπουλος, το... μήνυμά του και ο Ζάρας
INTIME SPORTS

Πώς αντιλήφθηκαν στον ΠΑΟΚ τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος για το μέλλον του και τι ρόλο μπορεί να παίξει ο Ιβάν Σαββίδης. Στον "Δικέφαλο" ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Θοδωρή Ζάρα.

Το γεγονός πως ο Σούλης Μαρκόπουλος την Τρίτη (23/6) δήλωσε ανοιχτός στο να πει το "ναι" σε ενδεχόμενο καλής πρότασης από άλλη ομάδα , σίγουρα είναι... θέμα.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά από επαφή που υπήρξε με τον έμπειρο κόουτς του "Δικεφάλου" την Τετάρτη (όχι επίσημη αλλά στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχει ο ίδιος με στελέχη της ομάδας), αντιλήφθηκαν πως ο τελευταίος με τα όσα ανέφερε χθες (23/6) έστειλε έμμεσα το μήνυμα πως θέλει να δουλέψει με μεγαλύτερες αγωνιστικές προοπτικές.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν μάλιστα πως μια παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη μπορεί να είναι καθοριστική για να "κλείσει" το όλο θέμα (γενικώς πάντως υπάρχει ένα κλίμα στην ομάδα πως ο Μαρκόπουλος λογικά θα παραμείνει). Ο ομογενής επιχειρηματίας προσφέρει μια σιγουριά στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά το Δημόσιο και στον "Δικέφαλο" υπάρχει η εκτίμηση πως ο Μαρκόπουλος θα ήθελε ένα καλύτερο μέλλον στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που μπορεί να εξασφαλιστεί μέσω Σαββίδη.

Αν δεν γίνει τελικά αυτό και ο έμπειρος κόουτς θελήσει να φύγει για να αναζητήσει κάτι άλλο στον καριέρα του, στον "Δικέφαλο" δεν μπορούν να τον κρατήσουν με το... ζόρι. Υπάρχει επίσης όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ατζέντη του Μαρκόπουλου, Τομ Αγγελάκη, μας είπε: "Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του στο τέλος του κάθε χρόνου έτσι ώστε να μπορεί να φύγει (σ.σ. ο Μαρκόπουλος)".

Η περίπτωση Ζάρα

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως τους απασχολεί η περίπτωση του Θοδωρή Ζάρα και πως το όνομά του δεν έχει σβηστεί από την λίστα της ομάδας (εδώ και πολύ καιρό απασχολεί ο συγκεκριμένος παίκτης και είχαμε αναφέρει πως αναμενόταν να γίνει μια συζήτηση μετά το τέλος των πλέι οφ). Μάλιστα υπάρχει μια πληροφορία πως την Τετάρτη (24/6) υπήρξε επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και συζητήθηκε το οικονομικό. Θυμίζουμε πως την Τρίτη ο Άρης έκανε μια αρκετά καλή πρόταση προς τον Ζάρα και περιμένει την απάντησή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ