ΠΑΟΚ

Ο Μαλέλης και η περαιτέρω ενίσχυση

Ο Μαλέλης και η περαιτέρω ενίσχυση

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Mάνος Μαλέλης είναι πρόθυμος να βοηθήσει για να αποκτηθεί παίκτης και το θέμα της ενίσχυσης στα γκαρντ δεν έχει "κλείσει" μετά την απόκτηση του Εντι Σιναντίνοβιτς

Mπορεί ο ΠΑΟΚ να απέκτησε τον Εντι Σιναντίνοβιτς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως "έκλεισε" το θέμα της ενίσχυσης. Στη παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" θα προχωρήσει με τον Σέρβο γκαρντ αλλά δεν αποκλείεται στη συνέχεια οι "ασπρόμαυροι" να ενισχυθούν με άλλο έναν "κοντό". Αυτή την στιγμή δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη, οικονομικά τα πράγματα δεν είναι... άνετα αλλά ο Μάνος Μαλέλης έχει κατά νου να βοηθήσει για το θέμα της προσθήκης ενός ακόμη καλαθοσφαιριστή.

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, που έχει συμβάλλει σε πολλούς τομείς όσον αφορά θέματα του ΠΑΟΚ και αυτό ισχύει και στα μεταγραφικά, είναι θετικός στο να αποκτηθεί καλαθοσφαιριστής στα γκαρντ και τα πάντα φυσικά θα γίνουν μετά από συνεννόηση με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος μετά το ματς με την Λιμόζ με δηλώσεις του έκανε σαφές πως είναι μεγάλη η απώλεια του Τζέι Αρ Μπρέμερ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ